Korg
Korg

Inred sovrummet i en lyxig stil

Gråaktiga toner, mjuka textilier och läckra tillbehör skapar ramen för ett lugnt, nedtonat och överskådligt sovrum - nästan som en lyxig hotellsvit. Du kan snabbt förvandla uttrycket i ditt sovrum med dessa 4 tips!

 

Låt sängen vara mittpunkten i sovrummet! Det är sängen, som är den centrala möbeln i sovrummet och låt det avspeglas i inredningen. Undvik därför att klämma in sängen i ett hörn för att försöka gömma undan den. Placera sängen centralt i rummet, så det är luft omkring sängen. Ställ eventuellt ett sängbord på varsin sida av sängen med en fin bordslampa på som ger en mysig belysning. Överfyll dock inte sovrummet med för många möbler och tillbehör. Rummet kan då framstå som stökigt och rörigt, vilket kan störa din nattsömn.  

 

Sängöverkast: Ett sängöverkast har inte bara den praktiska funktionen att hålla borta damm från din säng, utan ett sängöverkast tillför också ett ombonat och lyxigt uttryck till ditt sovrum.  

Textilier: För att tillföra pricken över i:et rekommenderar vi att inreda sovrummet med vackra prydnadskuddar, gärna ton-i-ton. Med fina kuddar kan du snabbt och enkelt ändra inredningen i sovrummet och skapa ett nytt uttryck. Gå efter en färgpalett som består av grå och krämfärgade nyanser, vilket ger en lugn och harmonisk känsla. 

Sänggavel: En vacker sänggavel är ofta en bortglömd pärla i inredningen av ett sovrum. En sänggavel ger god komfort, när du sitter upp i sängen och läser en bra bok, ser en spännande film eller kanske äter din söndagsfrukost. Utöver det ramar sänggaveln in hela sängen och integrerar den i den övriga inredningen. 

Matta: Trivsel och värme ska till för att skapa en riktigt lyxig stämning, som utstrålar elegans och exklusivitet. Vi rekommenderar därför att berika sovrummet med en skön matta, eftersom det bidra till en behaglig och ombonad atmosfär.