Korg
Korg
Produkter: 4
Produkter:4
Välj visning:
Visar 4 av 4

Stolsdynor – sitt riktigt bekvämt på din favoritstol

Stolsdynor är sköna att sitta på och ger nytt liv åt obekväma stolar. Och dina favoritstolar som redan är bekväma från början blir ännu skönare med stolsdynor. ILVAs stolsdynor är av hög kvalitet och sköna att sitta på länge. Flera av modellerna har ett antiglid-material på undersidan – en praktisk detalj som inte bör underskattas!

Hos oss hittar du flera olika modeller, bland annat runda stolsdynor i olika spännande material. Välj din nya sittdyna från vårt utbud ovanför, eller fortsätt läsa för att få inspiration och information!

Stolsdynor för tre olika tillfällen

  • Även om du har bekväma stolar hemma kan det vara bra att ha en uppsättning stolsdynor redo. Vid långa måltider kan även den skönaste träsitsen kännas hård efter ett tag, och då är det perfekt att kunna plocka fram några sköna sittdynor. Och om ni har många gäster på besök och alla vanliga stolar är upptagna, är det trevligt att erbjuda en snygg och bekväm matstolsdyna till fällstolen du hämtade från förrådet.

  • Ett annat tillfälle när en bekväm sittdyna kommer väl till pass är vid långa arbetsdagar sittandes framför datorn. Med en stolsdyna i fårskinn sitter du bekvämt och den håller värmen på ett behagligt sätt. Därför passar en sittdyna i fårskinn extra bra på vintern när det är lägre temperatur inomhus.

  • Stolsdynor som är lätta att ta fram och smidiga att bevara är tacksamma tillbehör till stolarna på verandan. Om du har en sommarstuga med äldre trästolar eller långa träbänkar passar stolsdynor i fårskinn eller något annat skönt material riktigt bra.

En fyrkantig eller rund stolsdyna?

En stolsdyna som är rund är praktisk eftersom den runda formen funkar till de flesta stolar. En rund sittdyna bildar en snygg kontrast på en fyrkantig stol och passar förstås även runda sitsar. För att vara säker på att du köper en passande storlek är det en bra idé att i förväg mäta stolsitsen du tänkt lägga dynan på. På ILVA hittar du både fyrkantiga och runda sittdynor.

Sittdynor i olika färger, stilar och material

Med rätt stolsdynor i ditt hem förvandlar du alla rum och hörnor till en plats där du själv, vänner och bekanta kan sitta i flera timmar lätt och ledigt. Låt gärna dina stolsdynor bli en del av inredningen och välj till exempel en sittdyna i skinn för att få in mer naturmaterial i rummet.

ILVAs utbud av sittdynor är designade både för att vara bekväma och för att följa de senaste trenderna. Du hittar bland annat dynor till köksstolar, vardagsrumsstolar och dynor som passar bra till fåtöljer. Se vårt utbud ovanför eller besök gärna en butik för att testa och känna på sittdynan. Vi erbjuder alltid hemleverans, förstås när du handlar över nätet men också om du handlar möbler i en fysisk butik. Se gärna vår fraktinformation eller kontakta oss om du har några frågor.

Tips! Kolla gärna in vår sida för kampanjer och erbjudanden. Med lite tur hittar du en specifik vara du letar efter, som till exempel en sittdyna 50x50 eller en sittdyna i läder, till riktigt bra pris!