Vi firar Grand Opening av ILVA Helsingborg | Spara 25-50% på alla* möbler – allt är nedsatt | *Gäller ej redan nedsatta varor och Fast Pris. Se alla erbjudanden

Korg
Korg
Loading...
Loading...

Sittdynor - Det perfekta komplementet till din favoritstol

Med det rätta valet av sittdynor får du även den mest använda gamla trästolen i hemmet att kännas som en lyxfåtölj. Vid sommarsäsongen spenderar man gärna många timmar ute på verandan och för att det ska vara hållbart sitter man gärna mjukt och skönt. Vikbara stolar i alla ära, vill du sitta bekvämt hjälper de inte särskilt mycket för din komfort. Ibland vill man bara sitta och slappna av på samma sätt som i favoritfåtöljen men den passar knappast att ta med sig ut. Därför har ILVA sett till att inte bara fylla våra varuhus med designstolar med hög komfort utan erbjuder också ett brett sortiment av sittdynor i ett flertal olika material och stilar. Sitt på en dyna av ull eller visa upp en mer exklusiv stil med en läderdyna. Varför inte slänga ett par runda dynor med läckra grafiska trygg på din utestol när sommaren och verandan kallar - ta en titt på vår ulldyna i grått och vitt med stjärntryck. Sittdynor är alltid bra att ha liggande hemma för att kunna sitta extra bekvämt vart man än väljer men också när du får oväntat besök och behöver utöka med flera sittplatser för att vara en god värd. För att dynan du väljer garanterat ska passa ditt hem finns dynorna i ett flertal olika färger och stilar, enkla svarta fyrkanter, moderiktiga ylledynor i både mörkgrått, svart, blått och rött - med eller utan tryck. Gör ett noggrant val av sittdyna och material då vi både erbjuder finaste ull och läder för en tuff och moderiktigt känsla.

Sittdynor i alla färger, stilar och material

Många designstolar kan vara lite hårda och kantiga och fokuserar på att leverera kunden allt det snygga som behövs för ett stilfullt hem. Man glömmer kanske bort det praktiska och bekväma. När du till exempel inreder din veranda har du också fokus på att välja stolar som är enkla och behändiga att flytta runt och eventuellt ställa in för vintern. En bekväm fåtölj sitter man gärna länge i om det är med gott sällskap eller för lite avslappning efter en hård arbetsdag. Det praktiska med sittdynor är att man lätt kan flytta med sig den extra bekvämligheten dit man vill. ILVA har alltid webbutiken fylld med ett flertal sittdynor i en mängd olika material och stilar. Med rätt sittdynor i ditt hem förvandlar du alla rum och hörnor till en plats där du själv, vänner och bekanta kan sitta i flera timmar lätt och ledigt. Vårt utbud sittdynor är designade både för att vara bekväma och för att följa de senaste trenderna så att du ska kunna lägga till extra komfort till ditt hem utan att förlora på den enhetliga inredningsstilen du försiktigt planerat. När du handlar möbler och inredningstillbehör hos ILVA kan du även känna dig säker på att varorna hittar hem bekymmersfritt. På bestämda dagar kör vi leveranser över hela Sverige med fast taxa.