Korg
Korg

Nackstöd

Produkter: 20
Produkter:20
Välj visning:
Pris
Anpassa sortimentet
Material (Överdrag)
Färg
Visar 20 av 20
Loading...
Loading...

Nackstöd för extra bekvämlighet

Nackstöd finns som tillval till flera av ILVAs populära soffor och vissa fåtöljer. Med ett nackstöd får du en ergonomisk avlastning till nacken som gör det möjligt att slappna av på ett helt annat sätt än vad soffor utan nackkudde tillåter.

ILVAs nackstöd är enkla sätta i och ta ur. Det betyder att du kan komplettera din ILVA-soffa med ett nackstöd efter att du har köpt den, ifall modellen ger den möjligheten. Flexibiliteten är också till fördel för dig som bara använder nackstödet ibland och vill stoppa undan det när det inte behövs, till exempel i en sittpuff med förvaring.

Beställ ett nackstöd idag, de finns i flera olika utföranden för att passa olika soffmodeller. Om du väljer att köpa en helt ny soffa och nackstöd samtidigt kan du få fri frakt om beställningen uppnår ett visst belopp. *

* Se våra fotpall och ett brickbord för kaffekoppen. ILVA har också snygga läslampor att sätta på väggen eller ställa på golvet.

Välkommen att besöka en ILVA-butik

Du är alltid välkommen in i någon av våra butiker om du vill se och testa möblerna i verkligheten. Om nackstödet är väldigt viktigt för dig kan det vara en bra idé att prova det före köp. Det kan du göra i butik eller hemma – vi har obegränsad returrätt så du kan testa nackstödet på din egen ILVA-soffa i hemmet i lugn och ro.

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vår kunniga personal är alltid redo att informera och guida dig om alla våra produkter, både i butik och på webben.

Tillfälliga erbjudanden om nackstöd och annat ur ILVAs sortiment

Kolla gärna in vår kampanjsida för erbjudanden. Där finns allt möjligt, och om du har tur hittar du nackstöd till riktigt förmånliga priser. Men vänta inte för länge med att slå till om du finner något du vill ha, sortimentet på kampanjsidan är begränsat och det är först till kvarn som gäller!