Korg
Korg

Ställbara sängar

Ställbara sängar har en stor fördel då de kan justeras och anpassas efter dina behov och därmed säkerställa optimalt stöd för höft och ländrygg. Förutom att du kan höja och sänka sängen har ställbara sängar kvalitativa madrasser. Du är garanterad en funktionell och skön säng av högsta kvalitet.


Välj sängstorlek:

Produkter: 98
Produkter:98
Välj visning:
Pris
Anpassa sortimentet
Størrelse
Brand
Fasthet
Madrasstyp
Vidd/Djup
Längd
Visar 22 av 98

En ställbar säng ger flera möjligheter

Ställbara sängar kan anpassas efter dina behov och därmed ge optimalt stöd för höft och ländrygg. En säng som är ställbar är skön att läsa och se på tv i, och är perfekt för frukost på sängen. Den är också bekväm att vila i när man är förkyld. Alla ILVAs höj- och sänkbara sängar har madrasser av hög kvalitet för att du ska få en funktionell och bekväm säng som håller länge. Beställ en elevationssäng från ILVA idag, du hittar flera olika modeller och prisklasser i vårt sortiment.

ILVA har justerbara sängar i flera olika storlekar

På ILVA kan du välja mellan elevationssängar i flera olika storlekar. Vi har både ställbara dubbelsängar på 180x200 cm och smalare enkelsängar. Vid köp av dubbelsäng kan du välja om bägge eller bara ena sidan ska vara höj- och sänkbar. Om du önskar en enkelsäng kan du välja någon av våra modeller på 90x200 cm och 120x200 cm, vilka är populära bredder. Vi har också justerbara sängar på 140x200 cm som fungerar både som enkel- och dubbelsäng.

Våra ställbara sängar kan väljas i olika fasthet och material för att passa alla.

Kom också ihåg att välja sängben och sänggavel till din höj- och sänkbara säng.

Hur fungerar en ställbar säng?

En ställbar säng kan höjas i både huvud- och fotända för olika situationer. Till elevationssängen följer det med en fjärrkontroll som skickar signaler till motorn under sängen. På så sätt kan du enkelt själv finjustera sängens olika delar efter dina behov. Och du behöver inte oroa dig för ljud, motorn är ganska tyst och stör inte nattsömnen hos den som sover bredvid om du vill höja sängen mitt i natten.

Visste du? ILVA har miljöpolicys som förhåller sig till den miljömässiga och sociala påverkan som förknippas med våra produkter.

Väljer du en dyr eller billig höj- och sänkbar säng?

Tidigare valdes ofta ställbara sängar bort eftersom de kostade mycket mer än vanliga sängar. Men så är inte fallet längre. På ILVA hittar du flera elevationssängar för en rimlig summa som konkurrerar med priserna på resårbottnar. Om du har tur kan du också hitta en justerbar säng på rea hos oss.

Precis som med mycket annat hänger pris och kvalitet ihop också när det kommer till ställbara sängar. Men oavsett om du väljer en av de dyrare märkessängarna eller ett billigare alternativ, håller alla elevationssängar från ILVA hög kvalitet.

Välj rätt madrass till din ställbara säng

En säng som är ställbar erbjuder dig fler bekväma positioner än en vanlig säng, men det är fortfarande viktigt att du väljer en madrass som passar dig. De flesta av våra höjbara sängar kan väljas i tre hårdheter: mjuk, medium och fast. Utöver fastheten är kvaliteten på skum och fjädrar avgörande för hur bekväm madrassen blir. En mjuk madrass kan kännas väldigt skönt just när du har lagt dig i den, men det är inte säkert att den är bekvämast i längden.

Du kan läsa mer om olika madrasser och deras material i vår korta madrassguide. Du är också välkommen att kontakta oss via chatten eller direkt i butik om du vill ha vägledning. Besöker du en butik har du också fördelen av att testa den ställbara sängen före köp.

Fynda en säng med motor till extra bra pris

På ILVAs sidor för erbjudanden kan du hitta allt från ställbara sängar till heminredning. Tänk bara på att lagret på fyndsidorna är begränsat, så vänta inte för länge med att slå till om du hittar något du vill ha.

På våra sociala medier och i vårt nyhetsbrev kan du också ta del av ILVAs erbjudanden. Följer du oss kan du även se ILVAs nyinkomna produkter och få spännande inredningstips.

Beställ en höj- och sänkbar säng och få den hemlevererad

Om du vet vilken ställbar säng du vill ha kan du beställa den direkt från hemsidan och få den hemlevererad. Du kan också själv hämta ut sängen i någon av våra butiker utan kostnad. Om du vill testa din elevationssäng före köp är du varmt välkommen till din närmsta ILVA-butik. När du handlar i butik kan du också välja mellan att själv köra hem varan och att få den levererad.

Skönt med ställbara sängar

Det finns sängar och sedan finns det sängar. Vill du ha en riktig lyxvariant till ditt sovrum? I sådana fall ska du titta på våra ställbara sängar. Det finns många fördelar med att ha en säng som går att vinkla på olika sätt. Det är skönt att exempelvis kunna vinkla upp huvudändan när man tittar på TV, eller läser i sängen, då nacken får en bättre vinkel. Det kan även vara lite bekvämare när man är förkyld eller om du får frukost på sängen. I en ställbar säng spills ingen dryck ut. Inte minst är det lättare att gå upp på morgonen när du redan är halvsittande. På ILVA har vi billiga ställbara sängar som går att få i både dubbelsäng och enkelsäng. Ni kan själva välja om bara ena sidan ska vara ställbar eller om båda ska vara det. Vi har ställbara sängar i många olika breddar där vår bredaste variant är 180x200 centimeter. Ställbara sängars test är ett sätt att se vilka sängar som är bäst, allt för att du ska hitta den bästa sängen till det rimligaste priset. På ILVA har vi prisgaranti vilket innebär att vi alltid har fasta och låga priser på vårt sortiment. Vi betalar mellanskillnaden om du skulle hitta samma vara i en annan butik till ett lägre pris. Våra ställbara sängar finns i olika mjukheter och material så att du får den vilan du förtjänar. Välkommen in i vårt fysiska varuhus i Svågerstorp eller spana in utbudet här på vår hemsida. ILVA har allt du behöver för hela hemmet.

Ställbara sängar till bra pris

På ILVA är vi noggranna med att hålla hög kvalitet på våra produkter. Samtidigt är de moderiktiga i sin design och skenar inte iväg när det gäller prissättningen. Vare sig du ska införskaffa en ljuslykta eller göra ett större inköp erbjuder vi dig professionell service hela vägen från inspirationsprocessen till transport hem. Vi kör över hela Sverige på bestämda dagar till ett fast pris. Om du är intresserad av att undersöka utbudet av ställbara sängar har du kommit till rätt plats, på ILVA har vi ett brett utbud. Att skaffa ställbara sängar är att investera i sitt välmående och sömn, vi sover trots allt under en tredjedel av våra liv och då är det viktigt att det är kvalitet på sömnen. Vi har ställbara sängar i olika storlekar, tjocklekar och prisklasser. Välj ut den säng som passar bäst för dig och din partner. Välkommen in att provligga sängar i vårt fysiska varuhus i Svågerstorp om du vill känna hur skön en ställbar säng kan vara. Vår kunniga personal är oöverträffad i sin service och mån om att ge dig de råd du behöver för att kunna göra ett bra val. På ILVA förhåller vi oss även till en miljöpolicy som innebär att det är ett naturligt mål för oss att hantera den miljömässiga och sociala påverkan som förknippas med våra produkter. Vi strävar efter kunskap och insikt kring exempelvis skogsbruk och annat som krävs i processen för att skapa våra möbler. Ta del av ställbara sängar och många andra kvalitativa produkter hos oss på ILVA.