Korg
Korg

Ställbara sängar

Ställbara sängar har en stor fördel då de kan justeras och anpassas efter dina behov och därmed säkerställa optimalt stöd för höft och ländrygg. Förutom att du kan höja och sänka sängen har ställbara sängar kvalitativa madrasser. Du är garanterad en funktionell och skön säng av högsta kvalitet.


Välj sängstorlek:

90x200 cm
90x210 cm
120x200 cm
140x200 cm
180x200 cm
Produkter: 120
Produkter:120
Välj visning:
Pris
Anpassa sortimentet
Størrelse
Brand
Fasthet
Madrasstyp
Vidd/Djup
Längd
Visar 22 av 120

Skönt med ställbara sängar

Det finns sängar och sedan finns det sängar. Vill du ha en riktig lyxvariant till ditt sovrum? I sådana fall ska du titta på våra ställbara sängar. Det finns många fördelar med att ha en säng som går att vinkla på olika sätt. Det är skönt att exempelvis kunna vinkla upp huvudändan när man tittar på TV, eller läser i sängen, då nacken får en bättre vinkel. Det kan även vara lite bekvämare när man är förkyld eller om du får frukost på sängen. I en ställbar säng spills ingen dryck ut. Inte minst är det lättare att gå upp på morgonen när du redan är halvsittande. På ILVA har vi billiga ställbara sängar som går att få i både dubbelsäng och enkelsäng. Ni kan själva välja om bara ena sidan ska vara ställbar eller om båda ska vara det. Vi har ställbara sängar i många olika breddar där vår bredaste variant är 180x200 centimeter. Ställbara sängars test är ett sätt att se vilka sängar som är bäst, allt för att du ska hitta den bästa sängen till det rimligaste priset. På ILVA har vi prisgaranti vilket innebär att vi alltid har fasta och låga priser på vårt sortiment. Vi betalar mellanskillnaden om du skulle hitta samma vara i en annan butik till ett lägre pris. Våra ställbara sängar finns i olika mjukheter och material så att du får den vilan du förtjänar. Välkommen in i vårt fysiska varuhus i Svågerstorp eller spana in utbudet här på vår hemsida. ILVA har allt du behöver för hela hemmet.

Ställbara sängar till bra pris

På ILVA är vi noggranna med att hålla hög kvalitet på våra produkter. Samtidigt är de moderiktiga i sin design och skenar inte iväg när det gäller prissättningen. Vare sig du ska införskaffa en ljuslykta eller göra ett större inköp erbjuder vi dig professionell service hela vägen från inspirationsprocessen till transport hem. Vi kör över hela Sverige på bestämda dagar till ett fast pris. Om du är intresserad av att undersöka utbudet av ställbara sängar har du kommit till rätt plats, på ILVA har vi ett brett utbud. Att skaffa ställbara sängar är att investera i sitt välmående och sömn, vi sover trots allt under en tredjedel av våra liv och då är det viktigt att det är kvalitet på sömnen. Vi har ställbara sängar i olika storlekar, tjocklekar och prisklasser. Välj ut den säng som passar bäst för dig och din partner. Välkommen in att provligga sängar i vårt fysiska varuhus i Svågerstorp om du vill känna hur skön en ställbar säng kan vara. Vår kunniga personal är oöverträffad i sin service och mån om att ge dig de råd du behöver för att kunna göra ett bra val. På ILVA förhåller vi oss även till en miljöpolicy som innebär att det är ett naturligt mål för oss att hantera den miljömässiga och sociala påverkan som förknippas med våra produkter. Vi strävar efter kunskap och insikt kring exempelvis skogsbruk och annat som krävs i processen för att skapa våra möbler. Ta del av ställbara sängar och många andra kvalitativa produkter hos oss på ILVA.