Korg
Korg

Ställbara sängar 120x200 cm

En ställbar säng på 120x200 cm är en extra bred enkelsäng som du kan höja och sänka för att ligga riktigt bekvämt. Elevationsfunktionen är utmärkt om du vill sova med huvudet upphöjt eller när du ska läsa eller se på film.

Produkter: 2
Produkter:2
Välj visning:
Visar 2 av 2

Vakna utsövd i en ställbar säng som är 120 cm bred

En 120 cm bred säng är en enkelsäng med extra bredd, perfekt för tonårsrummet, studentbostaden eller för dig med lite plats. Det går det att sova två personer i en ställbar 120-säng men i längden är risken stor att det blir trångt. Se gärna våra ställbara sängar på 180x200 cm och övriga dubbelsängar om ni letar efter en säng för två personer. Vi har också ställbara sängar på 140x200 cm, så kallade ”trekvarts-sängar” som storleksmässigt placerar sig emellan en enkel- och dubbelsäng.

Utöver att kunna höjas och sänkas är våra ställbara sängar på 120x200 cm mycket bekväma att sova i. De består av madrasser och bäddmadrasser av bra kvalitet som ger god avlastning till din kropp och håller i många år.

Fördelar med en elevationssäng

Ställbara sängar kan höjas i både fot- och huvudända. Med en sådan kan du skräddarsy din sovställning efter dina egna önskemål. En elevationssäng är inte minst bra för dig som har behov av extra stöd till rygg eller nacke, eller om du behöver sova med benen upphöjda.

En ställbar säng på 120 cm är också ett bra val för det lilla singelhushållet som praktiserar ”compact living”. Sängen kan då fungera som en bekväm sittplats när du ska se på film eller läsa en bok. Det är mycket lätt att ställa in en ställbar säng på 120x200 cm, du behöver bara trycka på fjärrkontrollen för att höja och sänka dess olika delar. En ställbar säng på 120 cm är med andra ord ett utmärkt val om du vill ha en praktisk säng som låter dig sova gott om natten.

Välj en ställbar säng på 120x200 cm som passar dig

Majoriteten av ILVAs sängar finns i olika fasthet för att du ska kunna välja en som passar till just din kropp och behov. Generellt brukar mjuka och medium-fasta madrasser rekommenderas till dem som väger under 80 kg. Väger du över 80 kg är oftast fasta eller extra fasta madrasser det bästa valet.

Om du är osäker på vilken elevationssäng du ska välja är du alltid välkommen att skriva till oss i chatten eller besöka en ILVA-butik för att testa sängarna. I butik kan du också få hjälp direkt av vår personal och se hela vårt sortiment i verkligheten.

Komplettera din säng

Komplettera din ställbara säng på 120x200 cm med en sänggavel. En sänggavel gör att sängen ser trevligare ut och bättre smälter in i sovrummet. Dessutom är det skönt att ha huvudkudden mot en sänggavel med mjuk stoppning. Utöver sänggavlar kan du köpa sängkläder, lakan och överkast till din ställbara säng på 120x200 cm på ILVA.

Ge hela ditt sovrum ett nytt utseende

Passa på att förnya hela sovrummet i samband med att du köper en ny ställbar säng på 120 cm. På ILVA finns massor av möbler och heminredning som gör ditt sovrum harmoniskt och hemtrevligt. På våra sidor med inspiration för sovrummet hittar du både information och spännande inredningsbilder.

Beställ en billig ställbar säng på 120 cm

På ILVA har vi löpande erbjudanden på våra sängar, även elevationssängar. Om du har tur finner du en ställbar säng på 120x200 cm till nedsatt pris. Du hittar våra rabatterade sängar i butik, i vårt nyhetsbrev och på våra sidor med erbjudanden för sovrummet. Där kan du också hitta erbjudanden på andra sovrumsmöbler som sängbord och sänggavlar.

Få din nya säng hemlevererad

Få din ställbara säng som är 120 cm bred hemlevererad av oss eller hämta ut den kostnadsfritt i någon av ILVAs butiker. Oavsett om du handlar från hemsidan eller i butik kan du alltid välja att vi levererar sängen åt dig.