Vi firar Grand Opening av ILVA Helsingborg | Spara 25-50% på alla* möbler – allt är nedsatt | *Gäller ej redan nedsatta varor och Fast Pris. Se alla erbjudanden

Korg
Korg
Produkter: 69
Produkter:69
Välj visning:
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Material (Överdrag)
Längd
Vidd/Djup
Höjd
Visar 21 av 69

Skapa din myshörna med sköna fåtöljer

Finns det något bättre än att få krypa upp i en skön fåtölj och dra upp benen? Fåtöljer finns i massor av olika modeller, färger och material, och tur är väl det. Med en stor variation finns det ju alltid något som kommer att falla just dig i smaken. Vi har samlat massor av högkvalitativa fåtöljer i olika prisklasser. Du kan välja tidlösa och klassiska gjorda i tyg och vi har även retroinspirerade och moderna modeller. Att inreda vardagsrummet med sköna möbler är roligt. Rummet blir genast mycket mer inbjudande och mysigt om en skön fåtölj står och väntar. Du kan även köpa till fina fotpallar och andra inredningsdetaljer. Om du vill skapa en härlig soffgrupp så behöver du bara kombinera en fin fåtölj med en snygg soffa, ställ gärna möblemanget på en större matta för att skapa olika rum. Med alla fina produkter som vi erbjuder kan du utan problem skapa ett vackert rum.

Högkvalitativa fåtöljer och produkter hos ILVA

Vi på ILVA har alltid dig som kund i åtanke. Vi har satt ihop ett brett och spännande sortiment fyllt med vackra fåtöljer, möbler och produkter till hemmet. Att handla möbler kan man se som en investering. Du ska använda möblerna i många år därför är det ju smart att köpa en möbel som du verkligen tycker om även om den skulle kosta lite mer. Om du redan har handlat nya fåtöljer kan du såklart även köpa ett vackert hörnbord att ha till. Det passar även fint att inreda med hyllor i vardagsrummet, fyll de med böcker och roliga prylar. Alla har vi olika smak och med hjälp av våra bilder på sidan kan du få all inspiration du behöver för att skapa ditt drömhem.