Korg
Korg
Produkter: 66
Produkter:66
Välj visning:
Visar 21 av 66

En fåtölj i varje rum

Finns det något bättre än att få krypa upp i en skön fåtölj och dra upp benen? En fåtölj är en mycket vanlig möbel och finns i massor av olika varianter. Och tur är väl det, med en stor variation finns det alltid något som kommer att falla just dig i smaken. Exempel på olika slags fåtöljmodeller är öronlappsfåtöljer, liggfåtöljer, fåtöljer med hög rygg och fåtöljer utan armstöd. Förstås finns det också både stora och små fåtöljer, men även anpassade modeller som seniorfåtöljer.

På ILVA finns ett stort utbud av designfåtöljer i olika prisklasser. Oavsett om du letar efter exempelvis en liten fåtölj, eller en fåtölj i trä eller något annat material, är chansen stor att du hittar det hos oss. Du hittar också stora ergonomiska tv-fåtöljer och nätta fåtöljer som är lätta att flytta – med andra ord finns det fåtöljer för vare rum!

Du är välkommen att se vårt utbud ovanför eller att komma in i någon av våra butiker. Vi hjälper dig gärna med hemleverans och att svara på dina frågor, oavsett om du vänder dig till oss här på webben eller i butik.

Möblera med en fåtölj i snygg design från ILVA

Att inreda vardagsrummet med nya möbler är både roligt och lite ansträngande. Men belöningen är stor – rummet blir genast mycket mer inbjudande när en ny och skön fåtölj står och väntar. Om du vill skapa en härlig soffgrupp så behöver du bara kombinera en fin fåtölj med en snygg soffa. Väljer du någon av våra fåtöljer med fotpall får du en riktigt bekväm sittplats, perfekt för långläsning.

På ILVA kan du välja fåtöljer i flera olika material, och då inte bara i stommen och benen utan även klädseln. Kanske föredrar du en fårskinnsfåtölj eller en fåtölj i teddy-klädsel? Samma fåtöljmodell kan te sig väldigt olika avhängigt av dess klädsel.

Fundera gärna också på färgvalet till din nya fåtölj. Väljer du en vit fåtölj i ett övrigt vitt rum, eller ska färgen på fåtöljen kontrastera mot inredningen? Om du till exempel har ett vitt golv eller matta kan det vara snyggt med en svart fåtölj som sticker ut.

Ett tips när du möblerar är att ställa möblemanget på en större matta för att skapa olika rum. Se gärna våra mattor och soffor om du vill skapa en trevlig möbelgrupp hemma!

Sköna fåtöljer och ytterligare möbler och inredningsprodukter från ILVA

Vi på ILVA har alltid dig som kund i åtanke. Vi har satt ihop ett brett och spännande sortiment fyllt med vackra fåtöljer, möbler och produkter till hemmet. Att handla möbler kan man se som en investering. Du ska använda möblerna i många år därför är det klokt att köpa en möbel som du verkligen tycker om, även om den skulle kosta lite mer.

Om du redan har handlat nya fåtöljer kanske du även vill köpa ett vackert brick- eller sidobord att ha till? Vi har också massor av trevliga soffbord i olika stilar, och även vitrinskåp som är perfekta för vardagsrummet. Se gärna våra bilder på sidan för inspiration för att få nya idéer till hur du kan inreda ditt drömhem!