Korg
Korg

Sängar 160x200 cm

Produkter: 3
Produkter:3
Välj visning:
Visar 3 av 3

Vad är fördelarna med en säng på 160x200 cm?

Det finns många fördelar med att välja en säng på 160x200 cm. Dels kan du ha den för dig själv som en ”queen size säng”, eller använda den som en liten dubbelsäng för två personer. Storleken gör att en dubbelsäng som är 160 cm bred lämpar sig väl för små lägenheter, tonårsrum, gästrum och sommarstugor. Om ni vill ha mer plats kan ni välja någon av våra större dubbelsängar på 180x200 cm och uppåt.

En säng på 160x200 cm finns bland annat som resårbotten. En resårbotten består av lameller, fjädrar och skum, vilka är sängens kärna. En bäddmadrass på toppen kan köpas till för att garantera extra bekvämlighet. Bäddmadrasser är dessutom praktiska eftersom de skyddar mot slitage och svett som kommer naturligt när vi sover.

På ILVA finns både billiga sängar på 160x200 cm samt dyrare premiummodeller.

Anpassa sängen på 160x200 cm efter dina behov

En 160 cm bred säng med gavel gör att sovrummet ser ännu mer inbjudande ut. En mjuk sänggavel ger sängen karaktär och är dessutom bekväm att luta sig mot när du ser på film eller läser. Det går också att göra en 160 cm bred säng utan gavel riktigt mysig med överkast och prydnadskuddar. På så sätt får du en hemtrevlig 160x200 cm säng billigt.

Du kan också välja en 160 cm bred säng med förvaring för att få plats till exempelvis väskor, sängkläder och täcken. En säng på 160x200 cm med förvaring är ett perfekt alternativ för dig med ont om plats och som effektivt vill använda varje kvadratcentimeter i hemmet.

Inred ditt sovrum med säng i en snygg färg

Med exempelvis en beige säng som är 160 cm bred får du ett personligt och trendigt sovrum. Just när är naturliga färger på modet, till exempel beige, offwhite, grön umbra, sienna med mera. Se gärna ILVAs inredningssidor för att få idéer till hur du kan inreda och färgsätta med din 160 cm breda säng.

Spartips: Om du kan tänka dig att inreda med äldre kollektioners färger kan du kolla efter en säng på 160x200 cm på rea i outlet-sidorna.

Olika sorters sängar

Utöver resårbotten kan du också välja en ställbar säng på 160x200 cm eller en kontinentalsäng i samma mått. En ställbar säng kan höjas och sänkas i huvud- och fotända för att ge dig högsta möjliga bekvämlighet när du ska sova, vila eller läsa. En kontinentalsäng är extra lyxig med sina många lager och möjlighet till att ännu bättre anpassas efter dina behov. Om ni är två personer som ska dela säng kan ni fundera på om ni vill ha varsin individuell madrass eller en stor och gemensam sängmadrass på 160x200 cm.

Kontinentalsängar är premiummodeller och kostar därefter. Du kan därför spara mycket om du handlar den lyxiga sängen på 160x200 cm när det är rea.

Köp en billig säng på 160x200 cm från ILVAs fyndsidor

På ILVAs sidor för erbjudanden hittar du våra varor som för tillfället är nedsatta. Där kan du hitta allt från heminredning till soffor och sängar på 160x200 cm på rea. Utbudet på fyndsidorna skiftar kontinuerligt, så vänta inte för länge med att slå till om du hittar något du gillar.

I vårt nyhetsbrev kan du också läsa om när du kan köpa en 160x200 cm säng till ett billigt pris och andra erbjudanden. I nyhetsbrevet och på våra sociala medier skriver vi också om nyheter i sortimentet, utvalda favoriter och spännande inredningstips.

Beställ en säng på 160x200 cm idag och få den levererad hem

Välj om du vill få din nya säng levererad hem eller att du själv hämtar ut den gratis i en ILVA-butik. Du är varmt välkommen till någon av våra butiker om du vill se vårt sortiment i verkligheten och prova våra sängar på 160x200 cm före du köper. I butik kan du också få vägledning direkt av vår personal.