Korg
Korg
Produkter: 165
Produkter:165
Välj visning:
Visar 21 av 165

Skåp för alla behov

Ett skåp är en vanlig möbel och är en praktisk förvaringsplats för det mesta i hemmet. Skåp med dörrar gör att rummet ser prydligare ut samt skyddar det som förvaras i det mot damm.

På ILVA hittar du skåp i många olika stilar och material, och du kommer säkert hitta något du gillar. Vi har allt från mindre skåp i valnöt till stora vitrinskåp för vardagsrummet – och mycket mer!

Bonusinfo: Det finns inga standardmått för skåp, men ett rymligt skåp är i regel mellan 50–60 cm djupt. Om du tycker det är för stort finns det mindre varianter, till exempel väggskåp omkring 20 cm djupa.

Välj rätt skåp

Det finns många olika skåp på marknaden och det kan vara svårt att hitta rätt modell. När du ska välja nytt skåp kan det hjälpa att reflektera över följande frågor:

  • Vad ska förvaras i skåpet?
  • Ska det vara ett högt eller lågt skåp?
  • Vilket material på skåpet passar din inredningsstil?
  • Ska det vara ett djupt eller smalt skåp?
  • Hur mycket får skåpet kosta?
  • Ska det stå på golvet, eller vill du ha ett vägghängt skåp?

Fundera också gärna kring hur skåpet ska vara organiserat, till exempel om du behöver du ett skåp med luckor eller lådor? Och om det ska ha flera hyllplan eller ett öppet utrymme med stång för galgar?

Fråga oss om du letar efter något specifikt. Letar du efter ett skåp som är 30 cm djupt, eller något annat specifikt mått? Om du inte hittar det du letar efter, eller undrar över något annat om våra produkter, är du alltid välkommen att fråga oss. Våra hjälpsamma medarbetare finns i chatten och på golvet om du besöker en ILVA-butik. Om vi inte har precis det du letar efter kanske vi kan hjälpa dig att hitta ett passande alternativ.

Inred med ett modernt skåp

Skåp kan fås i många olika material och färger, som gör att rummet uppfattas på olika sätt. Om du inreder med ett skåp i rotting får du en möbel som ger värme och liv till rummet, medan ett metallskåp ger ett coolt industriellt utseende. Med ett svart skåp får du en stilig möbel som är enkel att matcha med övrig inredning. Ett skåp i vitt är också lätt att möblera med och känns i regel lättare än ett svart skåp.

Se gärna ILVAs sidor för inspiration om du vill få idéer till hur ditt nya skåp ska se ut!

Fördelar med ett vägghängt skåp

På ILVA finns både stående och vägghängda skåp. Ett vägghängt skåp är perfekt för både vardagsrummet och kontoret, eftersom det kan användas både som tv-möbel och ovanför skrivbordet. Ett vägghängt skåp ger en snygg dynamik till rummet och är lite ovanligare än stående modeller. Dessutom är de lätta att dammsuga under! Om du väljer ett vägghängt skåp och monterar det högre än midjehöjd, tänk på att det gärna ska stå något under, som en skänk, bord eller en växt, så du inte går in det.

Ett extra fint skåp för vardagsrummet och ett hallskåp i tamburen

På ILVA hittar du skåp för vardagsrummet, hallen, sovrummet med mera. Bland våra skåp för vardagsrum hittar du bland annat vackra vitrinskåp där du kan ställa fotografier, prydnadsföremål och designsaker. Om du har ett vardagsrum med ont om plats kanske ett litet skåp i något vackert material passar bättre? Vi har bland annat skåp i ek och valnöt i olika storlekar.

Om du har en liten hall kan det behövas extra planering när du väljer möbler. Ett alternativ är att välja ett litet skåp i hallen, ett annat är att välja ett stort hallskåp med skjutdörrar – eller en bokhylla helt utan dörrar. Vi har också skoskåp, som är ett smidigt och snyggt sätt att hålla ordning på familjens skor.

Tips: Välj gärna ett skåp med spegeldörr till hallen. Det får både hallen att verka större och ger dig möjligheten att kolla att dina kläder sitter som de ska, före du lämnar hemmet.

Hitta billiga skåp hos ILVA

På ILVA hittar du skåp i alla prisklasser och du kommer säkert att hitta ett skåp för din budget. Vi har också en kampanjsida där du kan hitta skåp till riktigt förmånliga priser. Om du har tur hittar du precis det du letar efter, till exempel ett rottingskåp, men annars är chansen stor att du hittar något annat. Vänta bara inte för länge med att beställa om du vill ha något, sortimentet på kampanjsidan är begränsat!

Du är också välkommen att anmäla dig till ILVAs nyhetsbrev, där du kan läsa både om heminredning och få erbjudanden.