Korg
Korg
Produkter: 16
Produkter:16
Välj visning:
Visar 16 av 16

FRÄSCHA UPP DITT HEM MED EN NY LAMPSKÄRM

Om ditt hem behöver piffas upp lite, men ekonomin inte tillåter stora förändringar i heminredningen, kan något så enkelt som nya skärmar till dina lampor vara nog för att skapa en känsla av förnyelse i rummet. Du behöver därmed inte byta ut hela lampan, utan bara fräscha upp den gamla lampan med en vacker, ny lampskärm.

På ILVA har vi ett stort urval av olika lampskärmar i många storlekar, färger och stilar. Föredrar du den nordiska enkelheten i vita och gråaktiga färger, eller får dina lampskärmar gärna vara små färgstarka fläckar i rummet, så har vi precis den skärm som kommer att falla dig i smaken och passa in i ditt hem. Förutom att passa in i din heminredning ska dina nya lampskärmar naturligtvis också bidra till det ljus du önskar i de berörda rummen. Därför finns våra skärmar i många olika material, så att du kan hitta den skärm som passar till ditt behov utan att behöva kompromissa med designen.

LAMPSKÄRMAR I NORDISK ENKELHET KOMBINERAD MED FUNKTIONALITET

Oavsett om det är den lilla lampan på nattduksbordet i sovrummet eller den stora golvlampan i vardagsrummet som behöver en ny skärm, har ILVA ett brett utbud i färger, storlekar och designer. Vi har tagit utgångspunkt i den nordiska heminredningen, där enkelhet och funktionalitet går hand i hand.

Alla våra lampskärmar är tillverkade i kvalitetsmaterial och tål därför att vara en del av din vardag. De bleks inte av torkning eller solens strålar och kan därför skapa glädje och stämning i ditt hem under många år. Om du har lust att byta ut mer än bara skärmen, ta då en titt på vårt stora urval av bordslampor eller taklampor. Alla våra lampor och skärmar är naturligtvis täckta av ILVA:s prisgaranti, som garanterar dig marknadens bästa pris i förhållande till kvaliteten.