THIS IS WHO WE ARE

Världen är rund, världen är full av nya idéer, nya sätt att göra saker på, nya material och nya uppfinningar. Allt detta har drivit ILVA sedan 1961.

Vi har alltid varit först, först med nya färger, först med nya modeller och först med alternativ. Vi står aldrig stilla, stoppar aldrig och letar alltid efter det nästa det som redan är på väg.

ILVA är ditt fönster till världen. Så letar du efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget så är det här du hittar det, sedan 1961.

Säsongens oemotståndligheter

Inspiration till

vardagsrummet

Inspiration till

heminredning

Inspiration till

matrummet

Inspiration till

barnrummet

Inspiration till

sovrummet

Inspiration till

trädgården

Inspiration till inredning

Välkomna färgerna

Glöm vita väggar och tråkig inredning!Vår nya, utsökta höstkollektion innehåller massor av liv, färg och mod.Här är varje möbel noggrant utformad och vald för att matcha säsongens och världens ledande trender.Så letar du efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget?

Så är det hos ILVA du hittar det.

Se alla

nyheter för hemmet

Säg farväl till förutsägbarheten

ILVA har sedan 1961 erbjudit sina kunder möjligheten att säga förväl till förutsägelser inom heminredning. ILVAs unika tillgång inom heminredning har alltid haft som mål att erbjuda alla en chans att sätta personlig prägel på sitt hem utan att bli ruinerade.

Här kan du möta fantastiska designers som står bakom produkterna eller gå på upptäcktsfärd i vår exklusiva ILVA Trend kollektion som uppdateras fyra gånger per år med nya trender och influenser.

Meet the

designers

Ny kollektion

ILVA trend