Korg
Korg

Fiskbensbord

Produkter: 9
Produkter:9
Välj visning:
Visar 9 av 9

Fiskbensbord med unika detaljer

Med ett fiskbensbord får du ett bord med vackra trämönster som skänker elegans till ditt hem. Just designen på matbord med fiskbensmönster brukar uppskattas – borden är ofta stilrena och samtidigt klassiska. Ett fiskbensbord är snyggt ihop med många olika inredningsstilar, inte minst i den nordiska stilen med mycket trä.

Ett bord med levande material

ILVAs fiskbensbord är gjorda av trä som är ett levande material. Träet ger varje fiskbensbord ett autentiskt utseende som är spännande att se på. Trästavarna som bildar mönstret i fiskbensborden är handsorterade och noggrant utvalda, vilket garanterar att alla våra matbord med fiskbensmönster har en snygg bordsyta.

ILVAs fiskbensbord är lätta att underhålla, men beroende på behandling och yta kan olika träbord kräva olika grad av skötsel. Läs gärna våra skötselguide för att ta reda på hur du tar hand om ditt nya bord.

Hitta ett fiskbensbord med rätt utseende

På IVLA hittar du ett stort utbud av fiskbensbord. Bland annat finns det fiskbensbord med ben i massiv ek och bordsskivor i mörkgrå, vit, och rökfärgad ekfaner. Med andra ord är chansen stor att du hittar ett bord som passar väl ihop med din inredningsstil. ILVAs fiskbensbord finns som matbord, men du kan också hitta soffbord, skrivbord och andra möbler med fiskbensmönster.

Inredningstips! Skapa en röd tråd i ditt hem genom att ha flera möbler i fiskbensmönster.

Fyrkantigt eller runt fiskbensbord

Matbordet är en samlingspunkt i hemmet. Vid det spenderar du, din familj och dina gäster många trevliga timmar tillsammans. Därför är det viktigt att du väljer ett matbord med en passande form och storlek och som känns trevligt att sätta sig vid.

Vill du exempelvis ha ett runt eller fyrkantigt matsalsbord? Bägge formerna har sina fördelar och det kan vara svårt att välja! På ILVA hittar du både runda och fyrkantiga fiskbensbord. Nedanför kan du läsa om några av fördelarna med runda och fyrkantiga matbord:

  • Fördelar med ett runt matbord: Ett runt matbord gör det lättare att se alla i ögonen, och det samlar oss på ett särskilt sätt. Med ett runt matbord får ni en känsla av samvaro. Ett runt bord passar bra i små lägenheter och rum eftersom det som regel tar mindre plats än ett fyrkantigt matbord. I ILVAs sortiment finns flera snygga och runda fiskbensbord.
  • Fördelar med ett fyrkantigt matbord: Ett fyrkantigt matbord kan vara ett perfekt val eftersom det bidrar med att skapa balans till rummets inredning. Fyrkantiga och rektangulära matbord är vanliga i svenska hem och är ett tryggt val som sällan går fel. En fördel med ett fyrkantigt matbord är att det ofta kan förlängas med en iläggsskiva eller utdrag. På ILVA hittar du fyrkantiga fiskbensbord med möjlighet för utdrag. Ett utdragsbord skapar enkelt fler platser runt bordet och är perfekt när du har många gäster på middag!

Besök en ILVA-butik och välj fiskbensbord på plats

Du är alltid välkommen in till någon av våra butiker om du vill se och känna på fiskbensbordet innan du köper. Vår kunniga personal är alltid redo om du undrar över något. När du köpt ditt nya bord kan du välja mellan gratis upphämtning i butik eller att få det hemskickat direkt till din adress!