Korg
Korg

Överdrag till utemöbler

Produkter: 6
Produkter:6
Välj visning:
Visar 6 av 6

Hitta ett överdrag till dina utemöbler

Med överdrag till utemöbler kan du förlänga livstiden på dina trädgårdsmöbler. Ett möbelöverdrag för utemöbler skyddar mot nederbörd, blåst och sol. Genom att använda ett möbelskydd behöver du heller inte göra rent dina trädgårdsmöbler lika ofta.

Välj möbelskydd som passar dina utemöbler

På ILVA kan du hitta överdrag till utemöbler som är anpassade efter de olika möblerna i vårt utomhussortiment. Våra trädgårdsmöbler håller bra kvalitet, men det finns tyvärr inga möbler som är outslitliga. Därför behövs skydd för utemöbler. När du beställer ett skyddsöverdrag till utemöbler ska du vara uppmärksam på att överdraget inte är för stort. Det är nämligen viktigt att utemöbelöverdraget sitter stramt för att undvika att det bildas vattenfickor ovanpå.

Med rätt storlek blir möbelskyddet dessutom lättare att sätta på och de täckta möblerna blir finare att se på.

Skydda också dina dynor och andra utomhustillbehör

I en dynbox kan du utöver dynor förvara presenning till utemöbler, plädar och extra kuddar. Tänk bara på att överdraget ska vara torrt om du ska förvara det länge. På ILVA hittar du inte bara skyddsöverdrag för utemöbler, vi har också praktiska parasollskydd till olika sorters parasoller.

Räcker det med ett regnskydd till utemöbler?

Utöver ett skydd för utemöbler bör du ge dina trädgårdsmöbler rätt möbelvård för att de ska hålla sig fina länge. Underhåll av utemöbler innefattar alltid rengöring när de har blivit smutsiga. Om utemöblerna består av trä eller rotting behöver de i regel oljas med jämna mellanrum. Oljan gör att materialet inte torkar ut och bättre motstår fukt.

Vi rekommenderar att du både sköter dina trädgårdsmöbler med oljning och liknande, och dessutom sätter på utemöbelöverdrag när de inte ska användas eller vid dåligt väder. I vår skötselguide kan du läsa om hur du underhåller trädgårdsmöbler i olika material.

Om din uteplats har ett tak minskar förstås behovet av möbelöverdrag. Men skydd för utemöbler kan ändå ha en funktion eftersom överdraget håller möblerna rena från damm och pollen samt skyddar dem från blåst och sol.

Ett stort utbud av överdrag till trädgårdsmöbler på ILVA

På ILVA hittar du ett stort utbud av både utemöbler och överdrag i bra kvalitet och till rimliga priser. Det finns överdrag till utemöbler i olika material och på ILVA finns flera modeller i vattentät polyester. Polyester är ett slitstarkt material som håller sig vackert i många år.

Det kan också vara en bra idé att välja ett möbelskydd med snörning. Vi har flera utemöbelöverdrag med snörning i vårt sortiment, och de är praktiska eftersom snörningen gör att överdraget hålls på plats även när det blåser.

Beställ ett överdrag till utemöbler idag

Om du redan har utemöbler kan du beställa möbelskydd från oss idag och få dem levererade hem. Om du vill förnya hela uteplatsen med nya trädgårdsmöbler kan du också beställa eller besöka en ILVA-butik och testa möblerna först. I butik kan du också få hjälp direkt av vår personal. Du kan få varorna hemlevererade av oss även om du köper dem i en fysisk butik.