Korg
Korg
Produkter: 186
Produkter:186
Välj visning:
Visar 21 av 186

Loungemöbler med plats till umgänge och avslappning

Behöver din altan eller sommarstuga göras i ordning för att kunna användas av gäster och familj i sommar? Med ILVAs loungemöbler utomhus sitter ni riktigt bekvämt. I ILVAs sortiment finns snygga loungemöbler i olika färger, storlekar och material, och du kommer säkert att hitta något som passar dina önskemål.

I vårt utbud av utemöbler för loungen finns allt från stora hörnsoffor till loungefåtöljer, och fotpallar samt små bord. Du kan även hitta exempelvis gungstolar med tillhörande bord, trädgårdsbänkar till två personer och stora soffgrupper med plats till hela familjen. Våra trädgårdssoffor finns både som vanliga soffor och som hörnsoffor, och du kan möblera dem för att skapa ett avgränsat loungeområde på altanen, takterrassen eller i trädgården.

Vi har dessutom flera serier av små stolar och bord som passar bra som loungemöbler på en balkong eller liten altan. Du kan även hitta hela set med loungemöbler till uterummet, beståendes av loungebord med tillhörande loungestolar eller loungesoffa.

Loungemöbler inomhus

Det är vanligast att möblera med loungemöbler utomhus men de går också att ha inomhus. Eftersom loungemöbler generellt sett bättre klarar ett kallt och fuktigt klimat än vanliga möbler är det många som väljer dem att ha inomhus i sommarstugor, förmak och liknande platser, där temperaturen kan vara mer oregelbunden.

Skapa ett stämningsfull uterum till sommarens fester

Finns det något bättre än en trevlig trädgårdsfest med vänner och familj om sommaren? Med loungemöbler ute kan du arrangera härliga sommarfester under öppen himmel. Med utomhusmöbler från ILVA får dina gäster gott om plats till att sitta bekvämt och ställa ifrån sig glas och liknande.

Loungemöbler på uteplatsen ger dig med andra ord alla förutsättningar för att bjuda in många gäster. Och när du inte har främmande över ger loungemöblerna gott om utrymme åt var och en i familjen att sprida ut sig ordentligt.

Att sitta i lounge-utemöbler är lika bekvämt som att sitta i en vardagsrumssoffa. Därför kan du och din familj både ha fredagsmys och förmiddagsfika utomhus under sommaren när vädret tillåter.

Loungemöbler i polyrotting, metall och andra material

Att välja material på loungemöbler är en fråga både om estetik och skötsel. Här kan du läsa om olika material i loungemöbler:

  • Loungemöbler i bambu och rotting ger ett levande utseende till uteplatsen. Du kan förstärka den naturliga inredningsstilen med växter och ljuslyktor med stearinljus. Som alternativ till loungemöbler i rotting finns möbler i polyrotting. Det är ett konstmaterial som ser ut som rotting men är slitstarkare och tål det svenska sommarvädret bättre. Loungemöbler i polyrotting behöver bara rengöras med en fuktig trasa vid behov.

  • Loungemöbler i trä är ett klassiskt val och passar snyggt in i den skandinaviska inredningsstilen. Trä är bekvämt att sitta på och åldras vackert med en naturlig patina. Dock behöver loungemöbler i trä i regel oljas emellanåt. Undantaget är träslaget teak som är naturligt oljehaltigt och klarar sig utan behandling. Välj därför loungemöbler i teak för att både får träets naturligt vackra utseende men med samma enkla underhåll som hos konstmaterial.

  • Loungemöbler i aluminium och andra metallslag är hållfasta, eleganta och lättskötta. Aluminium tål regn och är därför ett bra materialval för dig som saknar tak ovanför ditt uterum. Loungemöbler i aluminium ger ett modernt och stilrent intryck och passar de flesta uteplatser. Aluminiummöbler är också lätta att flytta på tack vare materialets låga vikt.

  • Loungemöbler i plastfiber och andra konstmaterial är hållfasta och tål nederbörd. Möbler i plastfiber kan också vara precis lika fina att se på som de i naturliga material. Att välja konstmaterial är ett bra sätt för att få högkvalitativa loungemöbler billigt.

Även om du väljer loungemöbler i material som tål nederbörd, rekommenderar vi nästan alltid att du ändå ställer in dem när utesäsongen är förbi. Du kan läsa mer om underhåll av olika material i ILVAs skötselguide.

Få inspiration till att välja svarta, grå eller vita loungemöbler

Är du i valet och kvalet om du ska välja loungemöbler i beige eller blått? Eller någon annan färg? På ILVAs inspirationssidor finns massor av bilder på trevliga uteplatser med snygga trädgårdsmöbler. Ett tips är att kolla in dem för att få idéer till hur du själv kan inreda din altan eller trädgård.

Platseffektiva alternativ för dig med begränsat utrymme

Loungemöbler med förvaring är ett praktiskt val, särskilt för dig med ont om utrymme på din uteplats. I förvaringsutrymmet kan du ha dynor, plädar och annat som behöver stoppas undan. På ILVA finns även små loungemöbler i olika varianter. Loungemöbler med moduler kan också vara ett bra alternativ för att använda uteplatsen effektivt. Modulmöbler består av flera lösa delar du kan kombinera på olika sätt efter behov.

Köp loungemöbler på rea på ILVA

Kolla in ILVAs reklamblad eller sidor för erbjudanden efter billiga loungemöbler. Om du har tur finns just det du letar efter till nedsatt pris, till exempel loungesmöbler i metall eller något annat. Du kan också läsa om prissänkningar, men även inredningstips och tävlingar, i ILVAs nyhetsbrev och sociala medier.

ILVA har prissänkta varor både på hemsidan och i de fysiska butikerna. Du är varmt välkommen att besöka en ILVA-butik om du vill se och testa en loungemöbel i verkligheten. I butik kan du också få hjälp direkt av vår personal.