Korg
Korg
Produkter: 54
Produkter:54
Välj visning:
Visar 21 av 54

Beställ en tv-bänk från ILVA - Vi har bland annat tv-skänkar, bänkar och modullösningar

En tv-bänk, tv-skåp, eller liknande är möbler lika självklara för tv:n som bokhyllan är för böcker. En tv-bänk med skåpsluckor döljer kablar och manualer, samtidigt som du får plats för tv-spel, mediestationer, DVD-spelare och högtalare.

På ILVA kan du välja mediebänkar med olika funktioner och i olika material. Bland annat hittar du vägghängda tv-bänkar och hela tv-möbelset med separata skåp. Vi har också tv-bänkar i trä och laminat i flera olika färger.

Upptäck vårt utbud och beställ din nya mediamöbel från ILVA idag!

Förslag på tv-bänkar i tre olika rum

Har du svårt att välja mediabänk? Här är några förslag på hur du kan resonera i valet av tv-möbel till olika rum.

  • Medierummet. I ett rum endast för tv-tittande där det inte behöver tas hänsyn till andra aktiviteter, finns det förmodligen plats till en stor tv-bänk med lådor som utan problem rymmer alla sladdar och övrig elektronik, och kanske till och med dina gamla DVD-filmer? Behöver du ytterligare plats i ditt filmrum kan du kombinera mediemöblen med hyllor eller skåp.

  • Vardagsrummet och hallen. I vardagsrummet är det trevligt med en tv-bänk i något fint material, som marmor eller teak. Eftersom vardagsrummet används till mer än bara tv-tittande kan det vara praktiskt med en tv-bänk på hjul. Den kan till exempel stå diskret i ett hörn när endast en person vill titta, och sedan enkelt rullas fram i rummet om flera vill se på tv. En tv-bänk med hjul är också smidigt om ni bor trångt och till exempel kombinerar hall och tv-rum.

  • Köket. Liksom i vardagsrummet är köket ofta fullt med möbler, vilket kan göra det svårt att hitta plats för tv:n. En bra lösning kan vara en väggmonterad tv-hylla som monteras högt upp på väggen. Även en tv-bänk i hörnet kan passa perfekt i vissa kök, dels för att ytorna längs väggarna ofta redan upptagna, dels för att hörnplaceringen gör tv:n enkel att se från flera olika håll i rummet.

Tv-bänkar i olika former

Om du vill få upp tv:n en bit över golvet kan du antingen välja en hög tv-bänk, eller att montera tv:n direkt på väggen. Väljer du det senare kan du ställa en låg tv-bänk under, som då får en frigjord yta för tv-spel, inredningsdetaljer och liknande. Det finns också lösningar där själva tv-bänken sitter på väggen. En väggmonterad tv-bänk är både stilig och lätt att städa under, men kan vara lite krångligare att montera än en bänk på ben.

Väljer du en tv-bänk som är vit, svart eller någon annan kulör?

En snygg tv-bänk i rätt färg och material gör hela rummet trevligare. ILVA har tv-bänkar i svart, vitt och många andra färger, men även flera omålade tv-möbler i trä. Bland annat hittar du tv-bänkar i ek, till exempel modellen Timber.

Utöver färgen behöver du också fundera på tv-bänkens storlek. Med en liten tv-bänk får du mer plats till andra möbler, medan en stor och lång tv-bänk kan skapa en känsla av enhet i tv-rummet. Se gärna ILVAs sidor för inspiration om du vill ha idéer till ditt hem!

Hitta en tv-bänk på rea på ILVAs sida för erbjudanden

På ILVAs sida för erbjudanden kan du hitta allt möjligt, från tv-bänkar i valnöt till stora skinnsoffor. På kampanjsidan visas ofta utgående sortiment, så vänta inte för länge med att slå till om du hittar en tv-bänk i snygg design!