Korg
Korg

Belysning

Med ny belysning inomhus förnyar du rummet. På ILVA finns ett stort utbud av belysning till hela hemmet och vi har gjort det lätt för dig att hitta den lösning du är ute efter.

Se vårt stora sortiment med belysning för både inom- och utomhus, vi har allt från lampor till ljuskällor och lampskärmar.

Är du ute efter belysning till ett särskilt rum? Eller är det en viss sorts belysning du saknar? Vi har delat in vårt sortiment i kategorier så du enkelt kan handla efter rum eller funktion. Kan det bli lättare?

Hitta belysning efter sort

Om du vet vad du letar efter kan du enkelt hitta rätt belysning inomhus. Bland vår bordsbelysning hittar du exempelvis både bordslampor för vardagsrummet och starkare belysning till skrivbord. Om du är ute efter belysning till väggen har vi massor av vägglampor att välja mellan. I den kategorin kan du också hitta belysning att montera i snedtak.

Letar du efter något specifikt, till exempel belysning med 12 v inomhus? Se i så fall produktbeskrivningen till varje modell, där står varans tekniska specifikationer som kan hjälpa dig att välja rätt. Du är också välkommen att skriva i vår chatt om du söker efter något.

Välj belysning efter rum

Oavsett om du letar efter köksbelysning eller belysning till hemmakontoret kan du snabbt hitta passande lampor i vårt sortiment. Letar du efter belysning till barnrummet? Kolla i så fall in kategorin sovrumsbelysning, där finns lampor för både vuxna och barn.

TRE TIPS TILL BÄTTRE BELYSNING INOMHUS

Du vet själv vilken som är den bästa lösningen hemma hos dig. Men vi har några tips du kan överväga när du är på utkik efter belysning med olika lampor till ditt hem:

 1. Kombinera olika ljuskällor
  Oavsett rum räcker det sällan med en enkel ljuskälla för att täcka alla behov av belysning. I exempelvis kontoret är det en bra idé att ha en lampa som ger god allmänbelysning och sprider ljus över hela rummet, och sedan komplettera med en bordslampa till arbetet. I vardagsrummet kan det också vara trevligt med en dekorativ ljuskälla med ett varmt och indirekt ljus.
 2. Välj rätt ljuskälla
  Oavsett om du är på utkik efter belysning till ett särskilt rum eller med en viss funktion, är det värt att överväga vilken ljuskälla som ska sitta i armaturen. På ILVA finns ett stort urval av LED-lampor för att du ska få precis det ljus du är ute efter. Vi har bland annat smarta lösningar med justerbart ljus. Du hittar också dekorativa ljuskällor som har blivit mycket populära. De ger en dämpad mysbelysning och är vackra att se på.
  LED-belysning har nästan helt ersatt den traditionella glödtrådslampan eftersom den både håller längre och drar mindre ström.
 3. Modern, klassisk eller rustik belysning?
  Utseendet på lamporna är viktigt för de flesta av oss och vi vill gärna uttrycka en särskild stil med vår inredning. Lyckligtvis finner du gott om snygg belysning på ILVA. Stora delar av vår belysning är designad i Danmark och passar bra i inte minst den skandinaviska inredningsstilen.

För att få idéer till inredning med ljus och möbler kan du kolla in våra sidor med inspiration. Du kan också få inspiration till belysning genom att besöka en ILVA-butik och se produkterna i verkligheten.

BÄSTA PRIS PÅ BELYSNING UTOMHUS OCH INOMHUS

På ILVA kan du välja fritt efter hjärtat eftersom vårt utbud av belysning för inomhus- och utomhusbruk är stort och varierat och har priser för alla. Dessutom vill vi gärna göra något extra för våra kunder och erbjuder därför kvalitetsvaror till det bästa priset. Det innebär bland annat att vi har en prissäkerhet för att du ska vara säker på att du får produkten till bästa möjliga pris. Det innebär att om du exempelvis beställer belysning online från ILVA och sedan ser samma vara till ett billigare pris i butik eller någon annanstans inom 30 dagar, får du tillbaka mellanskillnaden i form av ett presentkort.

Belysning på rea

På våra sidor med erbjudanden kan du se all vår prissänkta belysning. Det kommer hela tiden nya varor till fyndsidorna, ett tips är därför att besöka dem med jämna mellanrum. Om du har tur kommer din drömlampa till ett extra bra pris.