Korg
Korg
Produkter: 17
Produkter:17
Välj visning:
Visar 17 av 17

Eleganta sidobord och brickbord

Ett sidobord är praktiskt och elegant att ha i vardags- och tv-rummet. Sidobord, även kallade brickbord, småbord, sidebord med mera, är perfekta komplement när du behöver extra avställningsytor, men tycker det blir för stort med ett helt soffbord.

ILVA har små bord i flera olika utföranden men med samma höga kvalitet och genomtänkta design. I vårt sortiment hittar du bland annat du sidobord i trä, metall, marmor och andra material. Vi har också låga sidobord och modeller med hjul. Beställ ditt nya sidobord nu, eller fortsätt läs för att få inspiration.

Väljer du ett sidobord som är svart, vitt, eller i någon annan färg?

På ILVA hittar du brickbord i vitt, svart och flera andra kulörer, men även omålade varianter där materialet syns. Vilket du väljer är förstås en smaksak, när det kommer till inredning finns inga rätt eller fel. Om du till exempel väljer ett sidobord i vitt, får du en lättare känsla till rummet, medan ett svart brickbord skapar en läcker kontrast mot ett i övrigt ljust möblemang.

Titta gärna i inredningstidningar eller vår sida för inspiration till vardagsrummet om du är osäker på vilken färg du ska välja till ditt nya sidobord bredvid soffan. Att se bilder på andras inredningslösningar kan ibland hjälpa i valet mellan exempelvis ett svart och ett vitt brickbord.

Vi har sidobord i glas och flera andra material

ILVA har sidobord i flera olika material, som metall och glas. Vi har även sidobord exklusiva material som marmor. För dig som är ute efter elegant skandinavisk minimalism är något av våra sidobord i ek utmärkta alternativ. Genom att välja olika material påverkar du hur rummet uppfattas, till exempel ger ett sidobord i rotting en annan känsla än ett i metall.

Att inreda med samma material är ett sätt att skapa enhet i rummet. På ILVA hittar du flera bord, skåp och hyllor som matchar våra brickbord. Vi har även mindre inredningstillbehör som vaser och ljusstakar, om du vill göra en småskalig förändring i ditt hem.

Tips! Material har också olika egenskaper. Om du väljer ett olackerat brickbord i trä är det en bra idé att använda underlägg för att minimera risken för att få ringar efter glas på bordsytan. Läs gärna vår artikel om underhåll av olika material för att veta hur du kan hålla ditt sidobord i trä vackert i många år.

Ett litet bord som finns i olika storlekar

Det finns sidobord med olika funktioner och i varierande storlekar för olika behov. Ett högt sidobord kan vara praktiskt om du har en fåtölj med höga armstöd, och ett smalt sidobord kan vara den perfekta pusselbiten i glipan mellan soffan och väggen. Ett runt litet bord med hjul är både en elegant och flexibel möbel som kan användas både till chipsskålen i tv-rummet och för whiskyglasen i vardagsrummet.

På ILVA hittar du stora och små sidobord, både med och utan hjul. Vi har också praktiska sidobord med förvaring och flera små runda bord i olika material. Vi hoppas att du hittar ett brickbord i vårt sortiment, som passar dina behov!

Billiga sidobord på ILVAs sida för erbjudanden

På ILVAs sida för erbjudanden finns massor av produkter till generösa reapriser. Där kan du hitta allt möjligt, från sidobord i valnöt till lampbord och hörnsoffor. Men vänta inte för länge med att köpa om du hittar något du gillar, erbjudandena gäller bara så länge lagret räcker!

Beställ ett litet brickbord idag eller besök en ILVA-butik

Beställ ett sidobord från ILVA och få det hemlevererat eller hämta ut gratis i butik. Beställer du för ett visst belopp får du fri frakt. Om du vill se våra brickbord i verkligheten är du alltid välkommen in i en ILVA-butik. Där kan du i lugn och ro känna på och testa möblerna före du köper.

Tveka inte att kontakta oss om du undrar något om ILVAs produkter, vår personal är alltid redo att hjälpa till – både i butik och på webben.