Korg
Korg
Produkter: 82
Produkter:82
Välj visning:
Visar 21 av 82

Modulsoffa – en flexibel lösning

En modulsoffa är till för dig som vill bygga en egen soffa. Flexibilitet är ledordet – du kan anpassa en modulsoffa helt efter dina egna behov och önskemål.

En modulsoffa passar både i stora och små rum eftersom du alltid kan lägga till eller ta bort en modul från din soffa. Den är också praktisk om ni har gäster på besök och behöver fler sittplatser. Och om du vill förnya utseendet på vardagsrummet är en modulsoffa ett bra val, eftersom du kan kombinera modulerna på flera olika sätt.

Modulsoffa med förvaring, nackstöd och fotpall

Flera modulsoffor har förvaringsutrymmen perfekta för att stoppa undan plädar, kuddar och liknande saker. På ILVA kan du också komplettera din modulsoffa och få en möbel helt anpassad efter dina behov. Med ett bekvämt nackstöd kan du vila huvudet som i en fåtölj, och en fotpall kan användas både för fötterna och som sittplats.

Bygg din egen soffa med hjälp av moduler

På ILVA kan du sätta ihop en modulsoffa som är anpassad efter dina egna önskemål. Låt kreativiteten styra och testa bygg din egen soffa i din närmsta ILVA-butik. Med en modulsoffa har du möjlighet att helt skräddarsy en soffa. Utöver att välja storlek och form kan du även välja soffklädsel till modulsoffan.

Modulsoffans klädsel

Soffans färg och textil har lika stor betydelse som dess form. Exempelvis ger en lila modulsoffa i sammet ett annat intryck än en soffa i vit bomullsklädsel. På ILVA kan du välja tyger i många olika färger och material. I våra butiker finns tygprover så du enkelt kan se och känna på soffklädseln.

På ILVA är det lätt att skapa en personlig modulsoffa, och vår personal hjälper dig gärna om du har frågor eller vill ha råd.

Anpassa efter ditt eget hem

Modulsoffor kan anpassas efter varje hem. Oavsett om det är ett stort eller litet rum kan du skapa en modulsoffa som passar perfekt. Det kan verka svårt att själv bygga ihop en modulsoffa från grunden, och därför kan du hitta färdiga modulsoffor på ILVA. Vi har satt ihop de populäraste kombinationerna av moduler för att hjälpa dig på vägen när du själv ska välja.

Oavsett om du vill bygga en egen soffa eller köpa en redan sammansatt modulsoffa, är vi på ILVA redo att hjälpa och vägleda dig.