Korg
Korg

Sängar 180x200 cm

Produkter: 107
Produkter:107
Välj visning:
Anpassat av
Størrelse: 180 x 200 cm
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Størrelse
Visar 24 av 107
Loading...

En säng på 180x200 cm – det säkra valet

En 180 cm bred säng är perfekt för dig som letar efter en klassisk dubbelsäng. Denna sängstorlek har tillräckligt med plats för att två personer ska kunna sova och röra sig obehindrat i den. En dubbelsäng på 180x200 cm är ideal för par och barnfamiljer, men också för dig som själv vill ha en riktigt stor och härlig säng.

En säng på 180x200 cm är ett säkert val som dubbelsäng eftersom den varken är för stor eller för liten. Överväg gärna om du och din partner ska ha individuella sängar eller en enda stor sängmadrass på 180x200 cm. En vanlig lösning är att ni väljer sängbottnar var för sig och har en gemensam bäddmadrass ovanpå.

Tumregel: För att få en god nattsömn bör madrassen vara minst 10-20 cm längre än dig.

På ILVA hittar du olika sorters sängar som är 180 cm breda. Vi har både exklusiva premiummodeller och förhållandevis billiga sängar på 180x200 cm, alla med hög kvalitet. Bland de olika sängtyperna hittar du resårbottnar, kontinentalsängar och ställbara sängar i nämnda mått. Dessutom kan du hitta en 180 cm bred säng med förvaring. En sådan är perfekt för dig som bor litet och har ont om utrymme. En säng på 180x200 cm med förvaring kan ha lådor under, där du kan förvara allt från vinterkläder till lakan och huvudkuddar.

Inred elegant med en 180 cm bred säng med gavel och vackra färger

En säng i hög kvalitet ger bra förutsättningar för att sova gott, och det gör även ett trivsamt inrett sovrum. En harmonisk sovrumsmiljö gör att du lättare kan slappna av och hitta ro vid sänggåendet. Du kan bland annat göra rummet hemtrevligt med gardiner, lampor, växter och mycket mer. Med en sänggavel skapas en atmosfär av både elegans och mys. Välj någon av ILVAs 180 cm breda sängar med gavlar och gör hela sovrummet finare. Vi har sänggavlar både med och utan stoppning och i olika material som trä, läder och sammet.

Välj färg på din säng

Just nu är det trendigt med naturliga kulörer, till exempel olika nyanser av vitt, ljusockra samt brun och grön umbra. Ett populärt val är en beige säng på 180x200 cm. Den ljusa och dämpade färgen bidrar med ett lugnt utseende till sovrummet. Du kan också välja sängar i olika material för att göra inredningen mer personlig, till exempel en sammetssäng på 180x200 cm.

Vill du ha en både vacker och relativt billig 180 cm bred säng? Du kan enkelt göra sängen fin med trevliga överkast och prydnadskuddar. För att få idéer till hur du kan inreda i sovrummet, se gärna ILVAs inspirationssidor som har massor av förslag på möbler, färger och heminredning.

Med en tempursäng som är 180 cm bred får du optimal avlastning

Tempursängar har ett patenterat och mycket bekvämt material som finns med olika egenskaper. Materialet är både mjukt och avlastande på samma gång och är behagligt att ligga på. På ILVA kan du välja mellan flera olika tempursängar på 180x200 cm. I vårt sortiment finns både bäddmadrasser och resårbottnar.

Tempurmadrasser är premiumsängar med hög kvalitet och kostar i regel mer än vanliga sängar. Om du vill fynda kan du passa på att handla när vi har en tempursäng på 180x200 cm på rea. Kolla gärna in produktsidan med jämna mellanrum för att inte missa prissänkningarna på tempursängar.

Handla en säng på 180x200 cm på rea från ILVAs fyndsidor

På ILVAs sidor med erbjudanden kan du hitta alla våra produkter som för tillfället är prissänkta. Om du har tur kan du hitta en 180 cm bred säng billigt, eller något annat du letar efter. Sortimentet på fyndsidorna är begränsat, ett tips är därför att vänta inte för länge med att beställa om du hittar en 180 cm bred säng på rea.

Du kan också ta del av kampanjer genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på sociala medier. Där kan du också läsa om spännande nyheter och inredningstips. Om du vill testa din 180 cm breda säng före köp är du varmt välkommen att besöka någon av ILVAs butiker. I butikerna kan du, förutom att se vårt sortiment i verkligheten, få hjälp direkt av vår personal.

Eftersom en säng på 180x200 cm är skrymmande kan det vara besvärligt att själv köra hem den. Därför kan du alltid välja att vi levererar hem dina varor, oavsett om du handlar från ILVAs fysiska butiker eller hemsidan.