Korg
Korg

loungefåtöljer & utefåtöljer

Produkter: 21
Produkter:21
Välj visning:
Visar 21 av 21

I en loungefåtölj från ILVA sitter du bekvämt utomhus

En loungefåtölj från ILVA är gjord för att stå på uteplatsen. Våra utomhusfåtöljer är både bekväma att sitta i och trevliga att se på. Kombinera gärna dina befintliga utemöbler med en fåtölj från ILVA, eller köp en helt ny grupp med utomhusmöbler.

I vårt sortiment hittar du loungefåtöljer i olika storlekar för att passa olika typer av uteplatser, allt från balkongen till altanen och bersån. Vi har också populära sittsäckar och rottingfåtöljer för utomhusbruk.

Beställ en trädgårdsfåtölj eller en hel loungegrupp idag och få produkterna smidigt hemlevererade av ILVA.

Praktiska saker att tänka på när du väljer utefåtölj

En fåtölj som står ute måste förstås vara tålig. Alla ILVAs loungefåtöljer är gjorda för att klara sommarhalvårets utomhusklimat, men beroende på material är de olika känsliga och kräver olika skötsel.

  • Loungefåtöljer i hårt trä som akacia, ek och teak behöver säsongsmässigt underhåll, och klarar sommarmånaderna utomhus.*
  • Obehandlade bambu- och rottingfåtöljer för utomhusbruk ska stå under ett tak som skyddar mot nederbörd.*
  • En utefåtölj i konstrotting, metall, eller särskilda plastmaterial är mycket vädertålig och behöver bara rengöras.*

*Beskrivningarna är endast sammanfattningar. För fullständiga instruktioner, se våra skötselråd.

Gemensamt för alla ILVAs loungefåtöljer oavsett material, är att de ska stå skyddade när utomhussäsongen är över.

Väljer du en liten balkongfåtölj eller en stor positionsfåtölj för utomhusbruk?

På ILVA hittar du loungefåtöljer i olika storlekar och former. Om du har en balkong kan en liten balkongfåtölj eller en utomhussäckstol vara bra alternativ. Om utrymmet inte är något problem är en justerbar positionsfåtölj med en fotpall ett bra val. En positionsfåtölj kan ställas i olika lägen och är perfekt för långa timmar solbadandes eller läsandes.

Utöver utefåtöljer hittar du även loungebord, loungestolar, loungesoffor och hela loungegrupper i vårt utbud. Vi har också massor av trädgårdsinredning som parasoller, utomhusbelysning och utomhusmattor. Vill du ha idéer till hur du kan inreda med din nya loungefåtölj ute? Se gärna våra inspirationssidor för trädgårdsfåtöljer och andra utemöbler.

Besök gärna en ILVA-butik om du vill se våra fåtöljer för uterum och andra trädgårdsmöbler i verkligheten. Ibland kan det vara lättare att välja material och modell efter att ha sett och testat möblerna på riktigt. I butik kan du också få vägledning direkt av vår personal. Oavsett om du handlar i butik eller online kan du välja att själv hämta ut varorna eller att vi levererar dem åt dig.

Hitta allt från gungstolar till utemöbler till nedsatt pris

På ILVAs sidor för erbjudanden finns massor av produkter till nedsatt pris. Där kan du hitta allt möjligt, från vanliga fåtöljer till utemöbler och mycket annat. Kolla in erbjudandesidorna regelbundet för att inte missa något. Du kan också ta del av erbjudanden via vårt nyhetsbrev. I nyhetsbrevet kan du även se våra nya produkter och få inspirerande inredningstips.