Korg
Korg

Metallhyllor

Produkter: 4
Produkter:4
Välj visning:
Visar 4 av 4

Ge stil till rummet med en metallhylla på väggen

En metalhylla på väggen är både praktisk och snygg. ILVA har metallhyllor i flera olika designer, storlekar och färger. Du hittar bland annat praktiska hatthyllor och mer klassiska modeller.

Så här kan du inreda med en metallhylla

En metallhylla skapar kontrast mot hemmets mjuka möbler och heminredning, som soffan och prydnadskuddarna. Om du har många mjuka material och ljusa färger i ditt hem kan du med fördel välja en svart metallhylla. De ljusa och mörka färgerna skapar tillsammans ett snyggt och kontrastrikt samspel. Metallhyllor har en enkel design och passar i många inredningsstilar, inte minst moderna och minimalistiska.

Om du inreder med en metallhylla i köket får du snygg förvaring åt dina kaffekoppar, dricksglas och kokböcker. I vardagsrummet är en svart hylla i metall perfekt för små prydnadssaker eller ljusstakar.

Tips: Se gärna ILVAs sidor för inspiration om du vill ha idéer till hur du kan inreda med en metallhylla och andra möbler.

Använd en metallhylla till praktiska lösningar

Metall är ett praktiskt material som håller bra. Flera av våra metallhyllor är pulverlackerade, vilket är en metod för att måla metall. Pulverlackerade ytor är slitstarka och kräver minimalt underhåll. En fuktig trasa är i regel tillräckligt för att hålla en metallhylla ren och fin.

Hyllor i metall är praktiska och kan också användas till förvaring. Genom att ställa förvaringslådor eller korgar på hyllan får du gott om plats åt handskar, mössor och liknande. Ett annat användningsområde är att ha en liten metallhylla som alternativ till ett sängbord. På den kan du ställa exempelvis väckarklockan, ett glas vatten och en bok.

Hitta moderna metallhyllor på ILVA

ILVA erbjuder hyllor i metall i olika design, storlekar och färger. Vi har också metallhyllor i olika former, bland annat runda vägghyllor i metall. Oavsett vilken metallhylla du väljer kommer den ge ett modernt utseende till din bostad. Vill du i stället ha en varmare och mer klassisk stil kan du välja en trähylla. Om du har många prydnadssaker du vill ställa fram i ditt hem kan du överväga en bokhylla i stället för en vägghylla. Vi har också tavellister för bilder och mindre figurer.

Se våra erbjudanden

På våra sidor med erbjudanden kan du hitta en svart metallhylla eller något annat du letar efter till nedsatt pris. Utbudet på fyndsidorna skiftar löpande och gäller så länge lagret räcker. Ett tips är därför att inte vänta för länge med att beställa om du hittar något du gillar.

För att ta del av ytterligare erbjudanden, nyheter och inredningstips kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på sociala medier.

Köp dina hyllor på ILVA – på hemsidan eller i butik

Om du inte hittar en metallhylla här på sidan kanske du kan göra det i någon av ILVAs butiker som ibland har ett större utbud än vad som visas online. I butik kan du också få vägledning direkt på plats av vår personal. Oavsett om du handlar via hemsidan eller butik kan du välja om du vill få metallhyllan fraktad hem, eller att hämta ut den själv gratis.