Korg
Korg

Cafébord

Produkter: 7
Produkter:7
Välj visning:
Visar 7 av 7

Ett cafébord utomhus för sköna sommardagar

Ett cafébord är perfekt på balkonger och mindre altaner som inte har plats till stora utemöbler. Men även om ett cafébord tar lite plats finns det ändå utrymme för ett par gäster runt bordet. Ihop med ILVAs caféstolar får du en trevlig och smidig uteplats, oavsett om du ställer den på balkongen, altanen eller i trädgården. Ett litet cafébord är lätt att flytta och vissa modeller passar också bra att ha inomhus.

Välj ett runt cafébord från ILVA, vi har modeller i flera olika material och formgivningar.

Skapa trivsel runt cafébordet

Med ett trevligt cafébord får du en mysig atmosfär i ditt uterum. Här är några tips till hur du kan inreda tillsammans ditt cafébord.

  • Ha dynor på caféstolarna.
  • Ställ en vas på bordet och blomkrukor med trevliga växter i hörnet på balkongen.
  • Ha några varma plädar redo för kyligare dagar.
  • Skapa mysig belysning med utomhuslampor eller ljuskedjor.
  • Välj ett cafébord i marmor som för tankarna till uteserveringar på kontinenten.
  • Med ett cafébord i trä, till exempel teak, får du ett varmt utseende på uteplatsen.
  • Ett runt cafébord kan passa i små utrymmen och är trevligt att sitta kring.
  • Gör betonggolvet roligare med en utomhusmatta.
  • Ett högt cafébord är trevligt att stå runt på trädgårdsfester och mingel.

På våra inspirationssidor till trädgården kan du få ytterligare idéer till hur du kan inreda din uteplats.

Olika varianter av cafébord

På ILVA hittar du cafébord i svart, vitt och andra färger. Vi har också cafébord i trä, metall, mosaik och ytterligare material. Ett cafébord i trä är trevligt men kräver visst underhåll. Läs mer om vård av möbler i vår skötselguide. Om du väljer ett cafébord i gjutjärn, marmor eller plast räcker det med att torka av med en fuktig trasa.

Letar du efter större utemöbler hittar du också det på ILVA. Vi har bland annat matgrupper för utomhusbruk och rymliga loungemöbler för skönt sommarhäng.

Tips: Önskar du matchande stolar till ditt cafébord? Överväg i så fall ett caféset som består av två stolar och ett bord. Cafésetet blir också billigare än att köpa möblerna separat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av trender från ILVA och få inredningstips. I nyhetsbrevet kan du också läsa om våra kampanjer och erbjudanden.

Du kan även hitta prissänkta varor på vår sida för erbjudanden. Sidan uppdateras kontinuerligt och om du har tur hittar du ett cafébord i vitt, eller något annat du letar efter. Men vänta inte för länge med att beställa om du hittar något du gillar, lagret är begränsat.