Korg
Korg
Produkter: 85
Produkter:85
Välj visning:
Visar 21 av 85

Snygga sänggavlar i olika design

En sänggavel, eller huvudgavel, gör sängen finare och skyddar väggen mot fula märken. Om sänggaveln dessutom är stoppad är den skön att luta sig mot när du läser eller ser på film. I ILVAs sortiment hittar du huvudgavlar i trä, rotting, sammet och flera andra material. Vi har också sänggavlar i 180 cm och andra vanliga storlekar. Se vårt utbud av snygga sänggavlar och beställ idag, vi erbjuder smidig hemleverans.

Sänggavlar 160 cm och andra storlekar

Utöver de vanligaste bredderna på 160–180 cm har vi flera sänggavlar från 200 cm och uppåt för extra breda sängar. Bland våra minsta modeller hittar du sänggavlar i 140 cm. Du kan också välja om du vill ha en hög eller låg sänggavel.

Utöver höjd och bredd kan du välja om din sänggavel ska ha förvaringsutrymme. En sänggavel med förvaring har ofta hyllor som går in i konstruktionen, som därför blir något djupare. Ett alternativ till sänggavel med hylla är att komplettera en vanlig sänggavel med ett sängbord.

En vägghängd sänggavel passar till alla sängar

En sänggavel monteras antingen på sängen eller väggen för att sitta stabilt. Därför är det viktigt att du vet hur din nya sänggavel ska fästas. En vägghängd sänggavel fungerar till alla sängar och är lätt att sätta upp. I vårt sortiment hittar du bland annat vägghängda sänggavlar i sammet, ek och skinn.

Inred med en huvudgavel i trä eller något annat material

Det finns huvudgavlar i massor av olika utföranden för att passa olika inredningsstilar. Om du vill ha ett klassiskt utseende på ditt sovrum kan du exempelvis välja en sänggavel i rotting. Med en sänggavel i ek får du i stället en typiskt skandinavisk stil. Och du som är ute efter ett modernt utseende kanske väljer en sänggavel i metall? Har du svårt att bestämma dig? Se gärna våra inspirationssidor för att få inredningsidéer.

Tips: För att få en naturlig stil på ditt sovrum kan du välja en sänggavel i bambu eller linne. Matcha gärna med ett ljust överkast och en härlig golvmatta.

Väljer du en svart sänggavel, eller någon annan snygg färg?

Just nu är en beige sänggavel ett populärt val, men vi har också sänggavlar i vitt, blått och grönt, för att nämna några kulörer. De flesta av våra sänggavlar är enfärgade och är lätta att matcha med resten av rummets inredning. Har du svårt att bestämma dig om du vill ha en brun eller grå sänggavel? Överväg i så fall att besöka någon av våra butiker, ibland kan det vara lättare att fatta beslut efter att ha sett möblerna i verkligheten. I butik kan du också få vägledning direkt av vår personal.

Köp en sänggavel på rea

På våra sidor för erbjudanden kan du hitta en billig sänggavel om du har tur. Men lagret på fyndsidorna är begränsat, så vänta inte för länge om du hittar något du vill ha. Du kan också ta del av erbjudanden, nyheter och mycket annat genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på sociala medier.

Beställ din huvudgavel idag och få den levererad hem

Beställ en sänggavel och välj mellan att få den levererad hem eller att du själv hämtar ut den gratis i butik. Glöm heller inte att köpa matchande överkast och lakan till din nya huvudgavel.