Korg
Korg

Plankbord

Produkter: 40
Produkter:40
Välj visning:
Pris
Anpassa sortimentet
Färg (Bordsskiva)
Material (Bordsskiva)
Material (Ställning / Ben)
Höjd
Vidd/Djup
Visar 21 av 40
Loading...
Loading...

Snygga plankbord som matbord

De senaste åren har plankbord blivit riktigt populära i svenska kök och vardagsrum. Många har fallit för det fina hantverket och de naturliga materialen som känns typiskt nordiska. När du väljer ett plankbord som matbord får du en unik möbel, som tack vare dess material och design kan användas i många år. Bordsytan i trä kommer med tiden att få patina vilket gör bordet ännu mer personligt.

På ILVA hittar du ett stort utbud av plankbord i många olika storlekar och designer. Upptäck vårt sortiment och välj det plankbord du helst vill ha som matbord!

Plankbord i ek eller något annat träslag

Drömmer du om att byta ut ditt nuvarande matbord mot ett plankbord i massivt trä? Då har du kommit till rätt ställe. På ILVA hittar du ett stort utbud av snygga plankbord i ek och andra träslag. Våra plankbord finns också i olika storlekar och med olika formgivning.

Under de senaste åren har plankbord blivit allt populärare i svenska vardagsrum och kök. Plankbordets naturliga utseende och enkelhet gör att det passar bra in i den nordiska stilen som finns i många svenska hem. Materialens hållbarhet och kvalitet är ytterligare två anledningar som bidrar till plankbordens popularitet.

Möbler i massivt trä kommer med tiden att få patina, vilket innebär att bordsskivan kan få en något annan färgton och synliga spår av användning. Patina uppstår på alla möbler som används under många år. Många menar att patinan är det som ger bordet en unik charm och utseende.

För att försäkra dig om att ditt plankbord i ek, eller i något annat träslag, åldras vackert och förblir fint år efter år, rekommenderar vi att du lär dig att vårda materialet.

Sköt om ditt nya bord med rätt vård och rengöring

Plankbord är både fina och praktiska. Träets unika struktur är både vacker och se på och behagligt att ta på – du kan gott skippa bordsduken både till vardag och fest! Oavsett om du föredrar den rustika stilen med keramik-tallrikar, eller om du gillar en mer klassisk stil med vitt porslin, kommer ett plankbord att vara en snygg bakgrund för din servis och dina glas.

Det är förstås en bra idé att du försäkrar dig om att ditt nya plankbord får rätt möbelvård. På det sättet är du med och garanterar att bordet förblir snyggt år efter år. Vilken typ av möbelvård som behövs är beroende av träslaget och eventuell tidigare behandling. På vår sida om möbelvård hittar du matstolar och sida för heminredning där du bland annat hittar vaser, och annat fint att ställa på ditt nya plankbord.