Korg
Korg

Golvlampor

En golvlampa ger ett stämningsfullt sken perfekt för läsning. För att få extra mycket ljus kan du välja en tvåarmad golvlampa och om du önskar justera ljusstyrkan finns golvlampor med dimmer. Se ILVAs golvlampor i dansk design som gör varje rum trevligare.

Produkter: 16
Produkter:16
Välj visning:
Visar 16 av 16

Snygga golvlampor designade i Danmark

ILVAs golvlampor är designade i Danmark efter ledorden kvalitet, estetik och funktion. Vi är också måna om att våra lampor för golv är hållbart framställda och förnuftigt prissatta. I ILVAs sortiment hittar du både klassiska golvlampor med skärm och moderna golvlampor i flera olika material.

Väljer du en golvlampa som är svart, vit eller i någon annan kulör?

Oavsett om du letar efter en golvlampa som är vit, svart, grön eller silvrig är chansen stor att du finner en i vårt stora sortiment. Kulörerna på våra fina golvlampor skiftas i takt med att nya säsonger och kollektioner kommer.  

Olika funktioner

En uplight golvlampa har ljuskällor och skärm vinklade uppåt för att ge en generös ljusspridning i rummet. Det finns också uplight golvlampor med läslampa. En uplight golvlampa med läslampa brukar bestå av två separata armaturer i samma stativ.

Dimmer

Med en golvlampa som är dimbar kan du anpassa ljusstyrkan efter behag. En golvlampa med dimmer är utmärkt dels för att skapa en dämpad och lugn kvällsbelysning, dels för att ge extra mycket ljus när det behövs. Det finns också LED-lampor som är dimbara att ha i golvlampor.

Tips: En golvlampa med LED-lampa i vintage-design blir extra stilfull. Vi har flera specialdesignade ljuskällor bland våra LED-lampor.

Inreder du med en elegant armatur eller industriell golvlampa?

En golvlampa i mässing ger en elegant känsla till rummet. Golvlampor i krom ser också stilfulla ut, och samtidigt moderna. På ILVA finns golvlampor i rispapper, ek och kromad metall, för att nämna några material. Inreder du ditt hem i den typiskt skandinaviska och avskalade estetiken? Då är en golvlampa i trä eller annat naturmaterial bra alternativ. Exempelvis passar en golvlampa i ek snyggt in i nordiska hem med sina karaktäristiska ljusa väggar, trägolv och soffor i skinn.

En golvlampa i rotting ger också samma naturliga och enkla intryck. Är du i stället ute efter en golvlampa med industri-känsla? Då kan en tuff retro golvlampa i metall vara ett bra alternativ. Till det moderna och stilrena hemmet, med soffbord i betong och glas, passar förslagsvis en golvlampa i svart metall.

Se gärna våra sidor med inspiration om du vill få ytterligare idéer till hur du kan inreda med din nya golvlampa.

Golvlampor för vardagsrummet och sovrummet

I vardagsrummet, där det ofta är generöst med utrymme, kan en golvlampa med båge passa bra. En golvlampa med båge är en stor golvlampa som sträcker sig både uppåt och åt sidan. Den stiliga golvlampan med båge är en vacker möbel som gör sig perfekt vid soffgruppen. På ILVA finns det också snygga golvlampor med tre ben, och andra spännande modeller som tål att visas upp i ett vardagsrum.

När du väljer golvlampa till sovrummet kan du kolla efter en golvlampa med dimmer, eftersom en sådan kan ge ett svagt och lugnande ljus på kvällskvisten. Som sänglampa bredvid sängen är det snyggt och funktionellt med en låg golvlampa.

Handla golvlampor på rea

På ILVAs sidor med erbjudanden kan du hitta du billiga golvlampor och andra produkter som för tillfället är prissänkta. Eftersom realisationerna är tidsbegränsade är det ett bra tips att beställa direkt om du hittar en golvlampa till billigt pris som du vill ha.

I vårt nyhetsbrev går det också att läsa om när det är rabatter på ILVA. Utskicken innehåller dessutom inredningstips, vilka kan komma väl till pass om du är i färd med att införskaffa en ny och snygg golvlampa.

Beställ golvlampan från hemsidan eller besök en ILVA butik

När du har hittat den golv-läslampa, eller annan modell, du letat efter kan du enkelt beställa den från ILVA. Välj mellan att få lampan hemleverad och hämta ut den utan fraktkostnad i någon av våra butiker. Om du har möjlighet är du alltid varmt välkommen att besöka en ILVA-butik. Att se våra produkter i verkligheten gör dem mest rättvisa och underlättar ofta beslutsfattandet. I butik får du också hjälp direkt av vår personal på plats. Precis som när du beställer golvlampor online kan vi även vid butiksköp leverera dem hem åt dig.