Korg
Korg
Produkter: 151
Produkter:151
Välj visning:
Visar 21 av 151

En bra hallmöbel gör det lätt att ha ordning i tamburen

Hallen är det första rum vi möter när vi kommer hem efter en lång dag. Därför vill vi gärna att hallen ska vara ett rum som är inbjudande att kliva in i. Med fina och praktiska hallmöbler får du en trevlig hall med förvaring för ytterkläder, skor, halsdukar och liknande.

I vårt sortiment hittar du massor av snygga hallmöbler, från hatthyllor till skoskåp och klädhängare. Letar du efter något specifikt, som en liten hallmöbel eller entrémöbler i trä, är chansen stor att du hittar det i vårt stora utbud. En hallmöbel från ILVA är tillverkad med fokus på design, kvalitet och att produkten ska ha ett rimligt pris.

Beställ din nya hallmöbel idag!

4 tips för att hålla ordning i din hall

 1. Välj hallmöbler med stängbara skåp och lådor
  Hallmöbler med förvaring med stängbara luckor och lådor, som byråar och skoskåp, hjälper till att hålla ordning i din tambur. Att inte behöva se alla skor och ytterkläder ger en känsla av ordning, och med nyss nämnda möbler får du snabbt undan sådant som ligger framme.

 2. Ordna en plats för småsaker
  Genom att ha en bestämd plats för dina småsaker undviker du att nycklar, cykellampor, solglasögon och liknande försvinner. Förslagsvis kan du använda krokar på väggen, ett stort fat eller den översta lådan i din byrå som förvaring åt småsaker.

 3. Utnyttja takhöjden
  Om du har en liten farstu kan du utnyttja utrymmet nära taket. Med vägghängda hallmöbler, som hatthyllor och skåp, frigörs golvplats.
  Bonustips: En spegel är en uppskattad hallmöbel som ger oss en sista koll innan vi går ut. Dessutom får en spegel en liten hall att kännas större.

 4. En hallmöbel med sittplats är perfekt för kapprummet
  En bänk är en smal hallmöbel som går lika bra att använda som sittplats som att ställa väskan på. På ILVA hittar du bänkar i många olika storlekar, både för stora och små hallar.

Hitta rätt hallmöbler och få dina gäster att känna sig välkomna

Hallen är också det första rum dina gäster möter när de kommer på besök. Med praktiska hallmöbler i skandinavisk design från ILVA får du en fin tambur som gör det trevligt att ta emot främmande. Vi har bland annat hallmöbler i trä, metall och laminat.

Det är enkelt att beställa från ILVA och vi levererar över hela Sverige. Du får fri frakt om du handlar för ett visst belopp, annars kan du hämta ut din beställning kostnadsfritt i en ILVA-butik.

Upptäck vårt sortiment av hallmöbler i verkligheten i en ILVA-butik, eller beställ enkelt och direkt från hemsidan!

Tips: Placera gärna en lykta utanför ytterdörren för att få dina gäster att känna sig välkomna!