Korg
Korg
Produkter: 701
Produkter:701
Välj visning:
Visar 21 av 701

 

Vardagsrum med möbler i hög kvalitet

Om du har ett vardagsrum så kommer du att tillbringa mycket tid i det. Det är inte som förr i tiden då vardagsrum var lika med salong - ett finrum som kanske bara användes för umgänge vid särskilda tillfällen. Idag används vardagsrummet ofta, både när du har gäster och själv kopplar av, men är fortfarande bostadens finaste rum. På ILVA hittar du alla sorts möbler och dekoration till ditt vardagsrum, bland annat soffor, soffbord, fåtöljer, mattor och inredningsfigurer.

De vackra materialen och formgivningen i våra möbler passar perfekt i vardagsrum. Upptäck vårt sortiment ovanför eller fortsätt läs för inspiration!

Att välja möbler till sitt vardagsrum

I ett svenskt vardagsrum finns det ofta en sittgrupp som brukar vara en kombination av soffa och fåtöljer runt ett lågt bord och ofta med en TV inom bekvämt synhåll. Det är ett rum som ska fylla många funktioner och som inte är lika specialiserat som ett dedikerat sov- eller matrum. Att få ihop alla dessa funktioner kan skapa en del huvudbry - det vet vi.

När du inreder behöver du förstås möbler och inredningsdetaljer, men också inspiration, och på ILVA hittar du allt det. Vi erbjuder både stora vardagsrumsmöbler och mindre accessoarer som kan skapa påtaglig förnyelse med enkla medel. Enklaste sättet att få inspiration brukar vara att kika på olika möbler för vardagsrum. Förutom att se på våra vardagsrumsmöbler ovanför kan också inredningstidningar och bloggar ge många spännande idéer.

ILVA har också samlat många bilder och uppslag för inspiration till vardagsrummet. Där kan du bland annat läsa om resonemang kring färgsättning och val av ny soffa. Du är välkommen att upptäcka vårt väldesignade sortiment och vill du fråga om något vägleder våra personal dig gärna.

Tips! När du kollar på inredningsbilder för att få inspiration till vardagsrumsmöbler, titta inte bara på möblerna, väggfärg och belysning är också viktiga för helheten!

Förnya och förbättra ditt vardagsrum

I ditt vardagsrum behöver du förmodligen inte bara plats att sitta utan även praktisk förvaring av till exempel böcker, media och elektronik. Du behöver också vardagsrumsmöbler som genom sin funktion och sitt utseende skapar en god atmosfär. En miljö som känns hemma just för dig och som säger något om vem du är.

När det gäller möblering av ett vardagsrum har du många olika komponenter att laborera med. Tänk på belysningen som ska vara effektiv och skapa trevnad. I de flesta vardagsrum är det bra med flera olika ljuskällor. En tjock matta är inte bara snygg och mysig att gå på utan den påverkar även rummets akustik till det bättre. Gardiner, plädar, blommor, ljusstakar och kuddar är roliga inredningsdetaljer eftersom de är så lätta att variera och byta ut beroende på årstid och humör.

När du ska inreda ditt vardagsrum är möjligheterna nästan helt obegränsade och det stora utbudet kan kännas oöverskådligt. Alternativen är verkligen många och hos oss på ILVA finns de flesta vardagsrumsmöblerna på ett och samma ställe. Det ger stora fördelar eftersom du lätt hittar möbler till vardagsrummet som passar ihop med varandra och dessutom sparar du mycket tid.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta vårt noggranna urval av prisvärda möbler till vardagsrum och inredningsdetaljer av hög kvalitet. Vi hjälper dig gärna med leverans av det du köper hos oss, oavsett var i Sverige du bor. Lycka till och hör av dig till vår kundtjänst om du behöver hjälp med ditt inköp.