Korg
Korg
Produkter: 70
Produkter:70
Välj visning:
Visar 21 av 70

Utemöbler matgrupp: Välj bland olika stilar

I ILVAs stora utbud av matgrupper för utomhusbruk finns något för varje trädgård och altan. Oavsett vilken stil du har, eller hur stor utematgrupp du har plats till, är chansen stor att vi har något som passar dina behov. Hos oss hittar du både billiga trädgårdsgrupper och sådana i mer påkostade material.

Välj material till din matgrupp ute

När du ska inreda din altan är matgruppen utomhus en viktig del och kräver därför en del övervägningar, inte minst när det gäller material. Är du exempelvis ute efter en konstrotting-matgrupp eller en utematgrupp i trä? Materialet är inte bara en estetiskt fråga, det är också avgörande för hur mycket möbelvård du behöver ge dina nya utemöbler. Till exempel kräver en matgrupp i rotting eller trä mer underhåll än plastmöbler.

Matgrupper i konstrotting eller andra konstmaterial är därför populära alternativ. De kräver i regel mindre underhåll än originalmaterialet och kan vara mycket slitstarka. I vår skötselguide för utomhusmöbler kan du läsa mer om hur du tar hand om din nya matgrupp för uterummet.

Utemöbler: Runt bord med 4, 6 och 8 stolar

Är du ute efter en utegrupp med ett runt bord? På ILVA hittar du ett stort utbud av runda trädgårdsbord med tillhörande stolar i sortimentet av utemöbler. Ett runt bord med 6 stolar är en vanlig storlek som rymmer de flesta familjer. Vi har modeller i bland annat trä och fibercement. Utemöbler med ett runt bord med 8 stolar brukar behöva extra iläggsskivor för att ge plats till det sista paret stolar.

Om du har en liten altan och inte plats för så många utemöbler kan ett runt bord med 4 stolar vara ett bra alternativ. Ett runt bord ger en särskild dynamik att sitta runt och är en populär form på utomhusmatgrupper.

I trädgården är det också mysigt med ett runt, litet utemöbelset med 2-3 stolar. Dit kan du gå för att fika eller när du vill ha variation från den stora matgruppen utomhus. Se gärna ILVAs caféset med små bord. ILVA har även läckra trädgårdsbänkar för gräsmattan och altanen.

En utemöbelgrupp med rektangulärt bord

Ett fyrkantigt eller rektangulärt bord på matgruppen utomhus är ofta ett mer lättmöblerat alternativ än ett runt bord. Ett rektangulärt bord är enklare att få plats med än ett runt bord, särskilt om det är stort och ska rymma många personer.

Om du är osäker på vilken form du ska välja till din nya matgrupp utomhus är du välkommen att besöka någon av ILVAs butiker för att se möblerna i verkligheten. Ibland kan det vara lättare att välja efter att ha sett och provat möblerna på riktigt. Du kan också se ILVAs inspirationssidor för att få idéer till vilket trädgårdsmöbelset du ska välja. På inspirationssidorna finns massor av inredningsförslag till både matgrupper ute och snygga utetillbehör.

Inred med utetillbehör till ditt trädgårdsset

Komplettera din matgrupp utomhus med några av ILVAs utetillbehör för att göra din altan eller balkong komplett. I vårt sortiment hittar du bland annat ljuslyktor som skapar ett mysigt sken när skymningen kommer, och som är vackra att se på dagtid. Vi har även ett stort sortiment av annan utebelysning att välja bland.

Om du är ute efter förvaring till dina stolsdynor är våra dynboxar ett bra alternativ. I dynboxarna kan du även ha sköna plädar att ta fram när temperaturen sjunker. För soliga dagar är parasoller ett måste. Parasoller skyddar även mot vind och på ILVA kan du välja bland flera olika modeller.

Fynda billiga utemöbler. Matgrupper, loungestolar och mycket annat

Om du har tur kan du fynda billiga trädgårdsgrupper på ILVAs erbjudandesidor, där du hittar nedsatta varor med begränsat lager. Utbudet på fyndsidorna skiftar därför snabbt och ett tips är att inte vänta för länge med att beställa om du hittar något du gillar.

På ILVAs sociala medier och nyhetsbrev kan du också läsa om när vi har rea och andra erbjudanden. I våra inlägg på de digitala plattformarna och e-postutskick kan du även läsa om spännande nyheter, inspirerande inredningstips och de senaste trenderna.

Beställ en utomhusmöbelgrupp idag och få den hemlevererad

När du handlar på ILVA kan du välja mellan att få varorna hemlevererade av oss, eller att du själv hämtar ut dem kostnadsfritt i butik. Fraktalternativen är desamma oavsett om du handlar via nätet eller i en fysisk ILVA-butik.