Korg
Korg

Trädgårdstillbehör

ILVA erbjuder ett brett urval av trädgårdstillbehör och heminredning för terrassen, balkongen och trädgården. Alla är designade med nordisk inspiration och tillverkade av material som tål det svenska vädret. Utbudet omfattar också mindre utemöbler samt konstgjorda växter och dekorativa krukor som kan skapa en inbjudande atmosfär i trädgården, året runt.

Produkter: 105
Produkter:105
Välj visning:
Visar 21 av 105

TRÄDGÅRDSTILLBEHÖREN SOM GÖR DET LILLA EXTRA

Hos ILVA erbjuder vi ett omfattande sortiment av trädgårdstillbehör och heminredning för terrassen, balkongen, uterummet och trädgården. I vårt utbud hittar du bland annat krukor, fat, blommor, utomhusmattor och sidobord utomhus i enkla och stilrena designer som passar alla hem och inredningsstilar. Våra tillbehör är tillverkade av slitstarka material som kan klara det svenska sommarvädret.

Kvalitet är nyckelordet för alla våra produkter. Vi garanterar att produkterna har lång livslängd, så att du kan njuta av dem i många år framöver. Våra designer är både enkla och funktionella, inspirerade av nordisk stil inom heminredning. Hos oss hittar du ett brett utbud av säsongens mest trendiga färger och uttryck.

Förutom trädgårdstillbehör har vi ett stort utbud av utemöbler. Vårt sortiment inkluderar bland annat utebord, trädgårdsstolar, loungemöbler och solsängar. Vi har dessutom en rad balkongmöbler för dem med mindre behov, som vill komplettera trädgårdstillbehören med en enkel liten möbel eller ett mindre trädgårdsgrupp. Utforska även våra parasoller, krukor, dynor och annat som hör hemma på uteplatsen.

HEMINREDNING FÖR TRÄDGÅRDEN

Trädgårdstillbehören gör det där lilla extra, som skapar trivsel och liv på uteplatsen och fullbordar det visuella uttrycket. Kombinationen av blommor, växter och heminredning gör trädgården inbjudande och spännande att vistas i, särskilt under vintern när alla växter och blommor har vissnat ner och heminredningen framträder tydligare med sin fulländade estetik.

Rätt belysning är också ett trädgårdstillbehör som verkligen tillför mysig stämning på uteplatsen, när sommarvkällarna och mörkret närmar sig. Med rätt utomhusbelsyning blir kvällarna längre, och utemöblerna får användas i yterligare några timmar.

Vårt sortiment inkluderar även naturtrogna konstgjorda växter för dig som vill ha något grönt att titta på året runt eller för dig som har svårt att vattna dina växter. Kombinera med en vacker kruka i plastfiber, metall eller flätad pil – så har du en dekorativ växt som ser frodig ut året om utan att kräva någon skötsel eller vattning, förutom en dammtrasa då och då.

KÖP TRÄDGÅRDSTILLBEHÖR PÅ REA HOS ILVA

Vi har alltid massor av bra erbjudanden på möbler, utrustning och tillbehör för trädgården. Hitta alla förmånliga erbjudanden i vårt erbjudandehäfte, eller se en översikt över trädgårdstillbehör på rea just nu. Erbjudandena gäller naturligtvis både online och i våra butiker.

Kom ihåg att du som kund hos ILVA får prisgaranti samt retur- och ångerrätt på alla produkter – oavsett om du handlar online i vår webbutik eller i någon av våra butiker. Om du har frågor om våra produkter är du mycket välkommen att kontakta oss.