Korg
Korg

5 års garanti hos ILVA

Vår dedikation till design, kvalitet och hållbarhet är grunden för allt vi gör på ILVA. Vi arbetar hårt för att skapa produkter som inte bara imponerar omedelbart, utan också varar i generationer. Hur gör vi det? Allt börjar med vårt samarbete med talangfulla designers och skickliga tillverkare. Vi tar stolthet i att använda certifierade material som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och ansvar. Resultatet? Produkter vi är stolta över och som du kan lita på.

Din säkerhet för trygghet 

Hos ILVA förstår vi vikten av att skapa möbler av hög kvalitet som förvandlar ditt hem till en plats att trivas. Vår 5-åriga garanti är ditt skydd mot bekymmer och din garanti för kvalitet. Vi vet att ditt hem är en plats där du tillbringar värdefull tid med familj och vänner, och det är därför avgörande att dina möbler och tillbehör är av hög kvalitet och pålitliga.

Vår 5-åriga garanti är mycket mer än bara en formell deklaration; den är ditt skydd mot eventuella bekymmer som kan uppstå. Den ger dig sinnesfrid och förtroende för att de produkter du väljer hos ILVA är skapade med omsorg och uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och hållbarhet.

inga dolda överraskningar

När det gäller våra garantivillkor vill vi göra det hela enkelt och transparent för dig. Du behöver inte hantera komplicerad juridik eller svårt, tekniskt språk, men naturligtvis finns det några grundläggande villkor som måste uppfyllas för att din garanti ska gälla. Dessa villkor beskrivs detaljerat i våra köpvillkor, som vi har gjort lättillgängliga för dig. Du kan läsa dem här.

Vårt mål är att du ska känna dig säker och trygg när du väljer ILVA. Vi är här för att se till att din köpupplevelse är enkel och problemfri, och att ditt hem är fyllt med kvalitet och skönhet under många år framöver. Så kom ihåg, om du har frågor eller behöver kolla garantivillkoren, är vi alltid här för att hjälpa dig. Din tillfredsställelse är vårt främsta mål.

 

läs mer...