Korg
Korg
Produkter: 24
Produkter:24
Välj visning:
Visar 21 av 24

Trädgårdsstolar i plast, trä, konstrotting med mera

Vill du fräscha upp och förnya din uteplats lagom till sommaren? Låt dig inspireras av ILVAs stora sortiment av trädgårdsstolar som både är stilrena och funktionella. Oavsett om du är på utkik efter trädgårdsstolar i trä, plast, rotting eller något annat material är chansen stor att du hittar dem hos oss. Vi har också matchande trädgårdsbord till dina nya utestolar.

Gör det enkelt för dig med underhållsfria stolar utomhus

Om du prioriterar underhållsfria material rekommenderar vi trädgårdsstolar i plast, konstrotting eller metall. En konstrotting-stol ser närmast ut att vara i riktig rotting, men är slitstarkare och behöver endast möbelvård i form av rengöring. Underhållet av trädgårdsstolar i metall och plast är lika enkelt, de ska endast torkas av vid behov.

Oavsett vilket material du väljer rekommenderar vi att du alltid ställer in dina trädgårdsstolar under vintern. Vintervädret är påfrestande för de flesta material och kan förkorta dess livslängd. Om du har ont om förrådsutrymme kan stapelbara utestolar vara ett praktiskt alternativ.

Trädgårdsstolar i trä ger en varm atmosfär

Trädgårdsstolar i trä är ett säkert val som nästan alltid fungerar. En trädgårdsstol i trä är skön att sitta på och kan, beroende på formgivning och träslag, både ge ett enkelt och ett exklusivt utseende till altanen. Kom ihåg att du behöver olja en utestol i trä för att den ska hålla sig fin år efter år. Med trädgårdsstolar i trä kan du glädja dig åt utemöbler som kommer få en naturlig och vacker patina med åren, till skillnad från nästan alla andra material.

Flera av ILVAs trädgårdsstolar i trä är FSC-certifierade. Det betyder bland annat att träråvaran är framställd med hänsyn till både skogen samt människorna och djuren som bor där. Märkningen garanterar även rättvisa arbetsvillkor och rimliga löner. Läs mer om FSC-märket och om hur du kan välja stol utomhus med gott samvete.

Få rätt stil på altanen med utestolar i rotting, metall eller något annat material

Är du osäker på vilket material och färg du ska välja på dina nya lounge- eller matstolar utomhus? Här har vi samlat några inredningstips till trädgårdsstolar i olika material och kulörer:

  • En korgstol utomhus är ett populärt alternativ bland våra kunder och ger ett naturligt utseende till uteplatsen. En korgstol är skön att sitta i, men är som de flesta utestolar ännu skönare med en dyna. Rottingstolar för utomhusbruk är snygga både på träaltaner och stenbeläggningar, och ihop med växter i vackra lerkrukor får du en levande och organisk känsla i ditt uterum. På ILVA hittar du även trädgårdsstolar i konstrotting.

  • Plaststolar utomhus har flera praktiska fördelar, de väger lite, är lättskötta och finns i en stor mängd utseenden. En plaststol för utomhusbruk kan därför passa nästan varje inredningsstil. Flera av dagens plastmaterial ser dessutom så robusta och kvalitativa ut, att de även passar i mer exklusiva miljöer. Om du vill ha en stor loungegrupp är trädgårdsstolar i plast ett smidigt val tack vare deras lätta vikt.

  • Vita trädgårdsstolar är ett klassiskt val och passar nästan alla uteplatser. Vita utestolar ger ett lätt och somrigt utseende och kan få en liten uteplats att framstå som större. Utestolar som är svarta är ett modernare alternativ och ger ett mer nedtonat intryck än ljusare modeller. Testa att kombinera svarta utestolar med ljust mönstrade dynor, eller vice versa, och låt kontrasterna bilda ett vackert blickfång.

På ILVAs inspirationssidor finns massor av bilder som kan ge dig idéer till hur du kan inreda din uteplats. Kanske kan våra inspirationssidor hjälpa dig i valet av utestolar i rotting eller något annat material?

Tips: Ha alltid några hopfällbara stolar för utomhusbruk redo i förrådet till när du har många gäster på besök. Hopfällbara stolar utomhus är även praktiska att ta med sig till stranden eller sommarstugan.

Inred utomhus med snygga utemöbler: Stolar, soffor samt utetillbehör

Utemöbler som stolar, bord och soffor kommer till sin fulla rätt tillsammans med heminredning för utomhusbruk. På ILVA hittar du i den senare kategorin bland annat stämningsfulla ljuslyktor, utomhusmattor och parasoller i flera olika storlekar och utföranden. Vi har även dynboxar till förvaring och överdrag som skyddar dina trädgårdsstolar, bord och parasoll när de inte används. Glöm heller inte att ha några varma plädar redo för kyligare sommarkvällar.

Hitta billiga utestolar på ILVAs sidor med erbjudanden

På ILVAs kampanjsidor kan det finnas billiga utestolar till utförsäljning. Sortimentet på fyndsidorna skiftas kontinuerligt och vad som säljs där varierar från den ena dagen till den andra. Om du hittar något du vill ha är det därför en god idé att köpa direkt. Du kan även läsa om prissänkningar om du prenumererar på ILVAs nyhetsbrev och följer oss på sociala medier. Genom att läsa våra utskick och inlägg på de olika plattformarna får du även ta del av spännande nyheter, inredningstips och tävlingar.

Beställ dina nya trädgårdsstolar idag eller köp dem i en ILVA-butik

Om du vill testa dina nya utestolar före du köper dem är du varmt välkommen in i en ILVA-butik. I butik kan du också se vårt sortiment i verkligheten och få hjälp direkt av vår personal. Oavsett om du handlar från hemsidan eller i en fysisk butik kan du välja mellan att få dina varor levererade hem, eller att du själv hämtar ut dem i butik och därmed slipper eventuell fraktkostnad.