Korg
Korg
Produkter: 5
Produkter:5
Välj visning:
Visar 5 av 5

SKAPA DET BÄSTA FÖRSTA INTRYCKET AV DITT HEM

Hallen är antingen hemmets första eller sista rum. Det är här du blir välkomnad, och det är här det sägs adjö. Hallen är därför ett rum som kräver en liten insats om du vill ge ett gott första intryck av ditt hem. Ett gott första intryck kan snabbt skapas om det är städat i rummet. Det finns inget värre än att bli välkomnad av ett rörigt och kaotiskt rum där jackorna ligger på golvet och skorna ligger i en stor hög.

Varje möbel som kan skapa ordning i en hall kommer därför att tas emot med öppna armar. Apropå armar, nu ska du introduceras för en stumtjänare. Detta lodräta entrémöbel ger dig en extra hand när du behöver det. En stumtjänares praktiska armar kommer dig till undsättning när väskan, jackan eller paraplyet ska förvaras.

Hallon är typiskt inte husets största rum. Oavsett om du bor i en liten tvårumslägenhet eller en förortsvilla kan du mycket väl sitta inne med en mycket liten hall trots att detta rum ska ha många olika funktioner. Av den anledningen är platsbesparande möbler för hallen något som ILVA har ett stort fokus på. Här kommer en stumtjänare in i bilden. Visst är en stumtjänare praktisk och snygg, men den är också alldeles utmärkt för de mindre rummen. Med en diameter på storlek med en genomsnittlig människa är en stumtjänare ett självklart val om du har ont om plats. Med en stumtjänare utnyttjar du rummet lodrätt och undviker därmed att ha för mycket på väggar och golv, vilket snabbt kan komma att fylla. I kombination med en hattehylla, en bänk och krokar är du väl rustad för att genomföra inredningen av hallen.

HALLeNS OBEROENDE BÄSTA MÖBEL

Hallens stumma och huvudlösa tjänare är därför ytterst smart. Aldrig har det varit enklare att hålla dina jackor från golvet. Även om en stumtjänares funktionalitet är mer än tillräckligt för att övertyga dig, så har ILVA ännu mer i ärmen. För det första är vår sida otroligt inspirerande och kan hjälpa dig väl på väg med inredningen, både av hallen, men framför allt också av hemmets övriga rum. Snabbt och enkelt kan du skapa en helgjuten inredning där den röda tråden går igenom alla husets rum. Det spelar ingen roll om du är till klassisk minimalism eller tidens trender. Så släpp loss fantasin här på sidan, där vi har sett till att funktionalitet och design går hand i hand.