Korg
Korg
Produkter: 21
Produkter:21
Välj visning:
Visar 21 av 21

Krokar och galgar - förändra mycket med små detaljer

Har du tänkt på att krokar och galgar kan påverka din inredning väldigt mycket? Krokar och galgar med en romantisk design kan lätta upp en tråkig hall, och några färgglada detaljer i ett annars vitt och stilrent badrum kan ge otaliga matchningsmöjligheter. Hallen är ju det första dina gäster ser när de kommer på besök och med intressanta detaljer i inredningen ger du ett personligt intryck av ditt hem så fort de kliver innanför dörren. Det här är inredningsdetaljer som är relativt lätta att byta ut, utan att du behöver lägga ned särskilt mycket pengar eller arbete på det. Några rejäla och färgglada krokar lågt ned på väggen i hallen gör det roligt för barn att hänga upp sina kläder. Om du inte har barn kanske du vill hänga väskorna där i stället. Varför inte visa upp just dina vackraste väskor eller dina första bebisskor på vardagsrumsväggen? Genom att matcha till exempel badrumsmattan, handdukarna och duschdraperiet med galgarna i hallen med kan du enkelt skapa ett genomgående stil- eller färgtema i ditt hem. Med enkla medel kan du ändra inredningen efter både årstider och högtider. Kanske passar grönt under våren och sommaren medan rött passar på vintern? Varför inte blanda både färg och stil om du är en lekfull person. Ta dig en titt bland våra krokar och galgar och låt dig inspireras. Kanske vill du ha många små inredningsdetaljer i samma färg och stil för att skapa enhet i ditt hem, kanske vill du blanda kreativt. Låt fantasin flöda!

Krokar och galgar - många valmöjligheter

Förutom i hall, badrum och vardagsrum kan krokar och galgar förstås vara bra i kök och sovrum. I köket kan krokar vara ovärderligt om du har ont om skåp, lådor och bänkyta. De flesta kokkärl kan man hänga upp på väggen i handtaget. Personliga, häftiga och avancerade köksredskap kan du enkelt både visa upp och ha lättillgängliga genom att förvara dem på krokar. Rätt vad det är kanske du till och med vill fästa krokar på din nya köksö eller på insidan av städskåpet! Att ha både galgar och krokar i sovrummet gör det enklare att hålla ordning. Det kan till och med vara praktiskt att ha både och i en garderob. Väskor kan hängas in, påsar med pysselsaker kan hängas upp och inte minst har du släta kläder som är lätta att hitta med galgar. Ta hjälp av våra snygga och praktiska produkter för att bli strukturerad. Hos oss på ILVA kan du alltid räkna med moderiktig design, hög kvalité och bra kundservice.

När det gäller just krokar och galgar kanske inte transporten av varor är det största problemet, men om du skulle handla större saker kan ILVA Transport hjälpa dig med det. Inom rimliga gränser kan vi också hjälpa dig att ställa möblerna där du vill ha dem eftersom vi alltid har två personer vid transporterna. Vi kör på bestämda dagar över hela Sverige och enligt fast taxa.