Korg
Korg
Produkter: 21
Produkter:21
Välj visning:
Visar 21 av 21

KROKAR FRÅN ILVA SKAPAR ORDNING I DITT HEM

Föreställ dig att bli mött av synen av en helt städad entré, där vinterjackor, sommarjackor och halsdukar hänger snyggt på smarta krokar när du kliver in genom dörren efter en lång arbetsdag. Fortsätt ut i köket och njut av att både kökshanddukar och grytlappar hänger praktiskt till hands när du ska torka av eller ta något varmt ur ugnen. Skapa ordning i badrummet och håll koll på hela familjens handdukar med extra många krokar för både barn och vuxna. På ILVA har vi samlat både moderna och klassiska krokar och hängare samt praktiska knoppar och handtag, så att du kan inreda ditt hem så praktiskt som möjligt.

Entrén behöver många krokar, så att både dina egna familjemedlemmar och alla era gäster kan hänga upp sina ytterkläder när de kommer in genom dörren. Uppskattar du en minimalistisk och helt modern look, som är dansk design när den är som bäst? Då hittar du exempelvis krokrader i sortimentet av träslag som ek, valnöt och körsbär kombinerat med helt släta krokar i metall. Letar du efter färgglada krokar till barnfamiljen? Stora runda krokar kan vara det perfekta valet. Dessa kan monteras individuellt och har de vackraste pangfärgerna som gul, röd, grön, blå och svart - barnen kommer att älska de glada färgerna. De kan vara ett bra val till köket, där de är perfekta att hänga upp både förkläden och ugnsvantar.

HÄR FÅR DU KROKAR TILL BÅDE ENTRÉN, SOVRUMMET OCH LEKRUMMET

Mycket förvaring i ditt hem gör det enkelt att hålla hela huset städat. När allting har sin plats sparar du tid på att leta efter försvunna halsdukar, favorittröjor och mössor. Förutom att krokar är ett måste i entrén, kan du också hjälpa både barn och tonåringar att skapa ordning i deras rum genom att hänga upp krokar för dem, så att de kan hänga upp väskor, smycken och alla deras andra favoritsaker. I sovrummet kan du likaså få plats för bland annat morgonrockar, hattar och halsdukar, och i badrummet behöver du plats för att hänga handdukarna. Tillsammans med våra andra lösningar för förvaring såsom galgar, garderober, hyllor, lådor och skohyllor, kan du således få bukt med det onödiga röran och glädjas åt ett hem där det är lätt att städa helt.

Vi garanterar att våra priser är konkurrenskraftiga i förhållande till kvaliteten, så du kan tryggt välja våra krokar och vara säker på att du får mycket för pengarna. Vi har bra fraktpriser, och allt som du beställer online kan bytas både online och i våra butiker. Med 30 dagars returrätt har du tid att försäkra dig om att du valde helt rätt när du valde de fina handtagen i naturligt trä eller den moderna kroken som med sitt asymmetriska utseende skapar kontrast i entrén. Inred ditt hem med krokar från ILVA, och njut av ha det städat.