Shoppa efter kategori

Hos ILVA älskar vi bra erbjudanden – och har nya varje vecka! Vi tycker nämligen att alla förtjänar att kunna förverkliga sina inredningsdrömmar. Så oavsett om det är möbler till vardagsrummet, trädgården eller kanske bara en ny lampa du saknar– så har vi alltid ett bra erbjudande till dig i butiken!

Vardagsrummet

Erbjudanden på soffor

Erbjudanden på soffbord

Erbjudanden på fåtöljer

Matrummet

Erbjudanden på matstolar

Erbjudanden på matbord

Erbjudanden på skänkar

Sovrummet

Erbjudanden på sängar

Erbjudanden på bäddsoffor

Erbjudanden på barnsängar

Heminredning

Erbjudanden på lampor

Erbjudanden på mattor

Erbjudanden på kuddar & plädar

Erbjudanden

Möbel-outlet med kvalitetsvaror hos ILVA

Är du duktig på att nosa upp de bästa fynden? Förstår du dig på konsten att hitta de varorna som är nedsatta till riktigt bra priser, och vet du att sänkta priser kan gå hand i hand med god kvalitet? Då vet du också att det bara är en fråga om att se sig ordentligt omkring. För att underlätta fyndletandet för dig, har vi på ILVA samlat alla våra fynd på ett ställe - nämligen i våra möbel-outlet. Där kan du snabbt få en överblick och spara både tid och pengar. Vi har sorterat de nedsatta varorna i följande kategorier: vardagsrum, sovrum, matsal, lampor, hantverk, hall, kontor, barn, förvaring och trädgård. På så sätt hittar du snabbt de rätta möblerna och rätta tillbehören till hemmet. Ta en rundtur i vår möbel-outlet för att se om det är något som just du är ute efter just nu. Du sparar tusentals kronor på både soffor, fåtöljer och soffbord, så hela rummet kan uppdateras till ett reducerat pris. Vill du sova gott om natten, så hittar du sängar, madrasser och bäddsoffor i hög kvalitet - och för mindre än halva priset - här i vår möbel-outlet. Bordslampor, pendlare och vägglampor finns också till fyndpriser så att alla rum i hemmet kan få mer ljus. Till kontoret får du både hyllor, skrivbord och kontorsstolar för de bästa arbetsförhållandena. Med en kombination av lite tur och tålamod kan du få ditt hem uppdaterat med nya kvalitetsprodukter till riktigt bra priser i vår möbel-outlet.

Kolla in ILVAs möbel-outlet, om du letar efter rigtigt bra erbjudanden

De flesta av oss vill gärna köpa våra varor till ett reducerat pris - men helst i hög kvalitet. Båda dessa kriterier är uppfyllda av ILVA. Som tidigare garanterar vi att våra priser är konkurrenskraftiga. Dessutom erbjuder vi dagligen utvalda produkter som soffbord, byråer, garderober, matbord och mycket mer till rabatterat pris. Om du tittar på vår möbel-outlet kommer du bli positivt överraskad av de många bra erbjudandena på möbler och andra varor som kuddar, ljus, ljusstakar och plädar. Beroende på säsong kan du också hitta bra erbjudanden på trädgårdsmöbler och trädgårds-set med både trädgårdsstolar och bord för långt under halva priset. Vi har många olika möbler för förvaring och med de rätta skåpet eller en skänk, är det enkelt att hålla ordning i ditt hem. Hos ILVA är vi mycket medvetna om vårt sociala och miljömässiga ansvar. Se mer under: Miljöpolicy. Därför kan du vara säker på att produktionsvillkoren är i ordning och godkända. Detta gäller självklart även de produkter vi väljer att erbjuda här i vår möbel-outlet. Gör ett extra bra fynd - och gör det med ett gott samvete.