Korg
Korg

Parasolfötter

Produkter: 8
Produkter:8
Välj visning:
Visar 8 av 8

Välj rätt parasollfot

En parasollfot är ett måste om våren och sommaren. Med en parasollfot kan du sitta tryggt under parasollet utan att oroa dig över att det ska blåsa i väg eller stå osäkert. Det är viktigt att parasollfoten är stabil för att hålla parasollet på plats. En minnesregel är att ju större parasollet är, desto tyngre behöver parasollfoten vara.

På ILVA finns flera parasollfötter i olika material och storlek. Bland annat kan du hitta en parasollfot i granit. Beställ enkelt en fot till parasollet från ILVA idag!

En parasollfot med hjul är praktisk – särskilt för dig med stort parasoll

En parasollfot 50 kg och en parasollfot 40 kg kan vara tunga att flytta på. Men som tur är kan du välja en parasollfot med hjul, som är lätt att flytta även om parasollfoten är tung. En parasollfot på hjul är smidig och kan enkelt rullas tillbaka till förrådet när sommaren är slut. Ett annat alternativ är att du väljer en ihålig parasollfot i plast som fylls med vatten eller sand. I så fall behöver du bara tippa ut innehållet för att enkelt kunna flytta på den tomma parasollfoten.

Hitta en smidig parasollfot till balkongen

En parasollfot med hjul är lätt att flytta på och passar därför bra på balkonger med begränsat utrymme. Ett annat alternativ för den lilla balkongen är att välja en parasollfot som väger 30 kg, eller ännu mindre. En lätt fot till parasollet tar upp mindre plats och kan heller inte hålla de största parasollerna.

En parasollfot för varje behov och smak – upptäck ILVAs stora utbud

Med ett parasoll och en parasollfot kan du njuta av skuggan från solens varma strålar, eller söka skydd vid regn. Det svenska vädret kan bitvis vara oberäkneligt och bjuda på både härligt sommarväder och plötsliga regnskurar. Med ett stort parasoll behöver det skiftande vädret inte hindra dig och din familj från att sitta utomhus. Och med en parasollfot i gjutjärn, eller något annat tungt material, är du säker på att ditt parasoll hålls på plats.

På ILVA hittar du ett stort utbud av parasoller, parasollskydd och parasollfötter. Du kan bland annat hitta en parasollfot i sten och en parasollfot i betong, för att nämna två stabila modeller. Vi har också parasollhållare till altanen och parasollfötter för hängparasoller. I ILVAs sortiment finns parasollfötter i alla prisklasser och i flera olika utföranden, och du kommer säkert att hitta en modell som passar.

Se ILVAs sida för erbjudanden

Har du tur kan du hitta en parasollfot till extrapris på ILVAs sida för erbjudanden eller i någon av våra butiker.

Psst.. Kom ihåg att köpa ett parasollöverdrag till ditt parasoll. Med ett parasollskydd håller du enkelt parasollet rent och fint när det inte används.