Korg
Korg

Kontinentalsängar

Kontinentalsängar består oftast av tre madrasslager vilket särskiljer dem från andra typer av sängar. Det nedersta lagret utgörs av en resårmadrass med en vändbar madrass ovanpå, samt en bäddmadrass överst. Konstruktionen gör att kontinentalsängar oftast är högre än andra typer av sängar.

Produkter: 82
Produkter:82
Välj visning:
Pris
Anpassa sortimentet
Størrelse
Brand
Fasthet
Madrasstyp
Bäddmadrasstyp
Vidd/Djup
Längd
Visar 22 av 82

Sov gott i ILVAs Kontinentalsängar

Alla har vi stressiga dagar då vi har fullt upp för att hinna med allt som ska göras, vilket ofta innebär långa dagar och du är ofta trött på kvällarna. Att få en god natts sömn är viktigare än man tror och då är en riktigt bra säng en god investering för framtiden. Känner man sig inte riktigt utsövd efter åtta timmars sömn kan det vara värt att se över vilken sorts säng man har. Kvalitén på madrasserna är viktig för att kunna vakna riktigt utsövd på morgonen för att orka med allt som ska göras under dagen. Titta in hos oss på ILVA för att se vårt sortiment av kontinentalsängar. Vi har en hög produktkvalitet på vårt sortiment, vilket visar sig i olika test som görs på nätet, där vi är bland de främsta i testresultaten. De flesta i vårt sortiment av kontinentalsängar har standardmått på 180x200 men vi har även sängar som är 140x200. Kontinentalsängar har flera lager av madrasser för att skapa en så god sömnupplevelse som möjligt för dig. Ett bra tips för att din madrass ska hålla länge är att du vänder den regelbundet. Madrassen formar sig efter dig vilket gör att fjädrarna mjuknar och då kan det vara bra att låta huvudända och fotända byta plats någon gång om året för att ge den längre hållbarhet. Att sova i en av våra kontinentalsängar med ett lager av madrasser ger dig en känsla av att sova på ett ulligt moln, mjukt och härligt skönt att krypa ner i för en god natts sömn i en kontinentalsäng från ILVA.

Kontinentalsängar för en lyxig sömn

Vi på ILVA har kontinentalsängar i moderiktig design för att du ska kunna skapa ett vackert rofyllt sovrum där du kan vila ut. Ställ gärna sängen på en lugn plats i sovrummet för att skapa en trygg miljö då det är viktigt att du kan slappna av när det är dags att sova. Våra olika material på sängben och gavlar gör att du på ett enkelt sätt kan byta stil på din säng. Med lyxben i ek och en matchande sänggavel får du en mer robust stil på sängen och vill du ha en modernare variant så kan du välja sängben i stål eller svart lack. Sänggavlar till våra kontinentalsängar finns i olika färger och är stoppade med tyg eller läderlook och ger en lite mer lyxig känsla. Bädda sedan med några av våra fina sängkläder i olika mönster och färger och lägg ett riktigt snygg överkast ovanpå för att skapa den rätta looken. Skulle det bli kallt en natt så har vi lösningen på detta med våra värmande filtar att lägga vid fotänden av sängen när du inte använder dem. ILVA har många smarta lösningar på hur du ska inreda ditt sovrum och titta gärna på våra övriga möbler hur du kan kombinera dem med de kontinentalsängar vi har för att du ska kunna skapa ett sovrum helt i din egen stil. Har du inte möjlighet att transportera hem dina möbler själv så hjälper ILVA Transport gärna till med det och du får hem dina varor på ett snabbt och säkert sätt.