Korg
Korg

Caféset

Produkter: 19
Produkter:19
Välj visning:
Visar 19 av 19

Ett caféset på balkongen är både stämningsfullt och praktiskt

Har du en lägenhet med balkong och drömmer om att sitta ute och njuta av sommaren och våren? Ett caféset skapar en trevlig atmosfär och består oftast av ett litet cafébord med två stolar. De är utmärkta balkongmöbler eftersom de tar liten plats. Dessutom är flera av ILVAs caféstolar stapelbara för att du enkelt sak kunna ställa dem åt sidan och använda balkongen till annat.

Det går förstås också bra att ha ett caféset där det finns gott om utrymme. Om du exempelvis ställer det i trädgården får du en trivsam fikaplats som kompletterar de större utemöblerna på altanen vid huset.

Cafébord och stolar för varje smak

På ILVA hittar du ett stort utbud av utrymmeseffektiva utemöbler och caféset i olika storlekar och material. Gemensamt för dem alla är att de är hållfasta och har en enkel och modern design i ett nordiskt formspråk.

Vårt sortiment innehåller caféset i både trä och metall. Ett caféset i trä har en klassisk och stilren look, och är därför ett populärt val. Om du väljer ett caféset i trä ska du dock vara uppmärksam på att det kräver ett visst underhåll för att förbli vackert år efter år. Vill du minimera skötseln kan ett caféset i gjutjärn (eller någon annan metall) eller återanvänd plast vara ett alternativ, de materialen behöver bara rengöras (och eventuellt ommålas efter många år).

Tips: Det finns också många fina cafémöbler som kan passa inomhus i ditt hem. Exempelvis kan ett caféset i rotting lika gärna vara inne- som utemöbler. Och ditt caféset i trä som står ute om sommaren kan skapa ett mysigt hörn i ditt vardagsrum över vintern, samtidigt som du skonar det från vintervädret.

Om du inte har möjlighet att ha ditt caféset i ditt hem över vintern, rekommenderar vi att du förvarar det skyddat i ett förråd.

Så här ger du din cafégrupp en personlig prägel

Ett caféset bidrar till att skapa en trevlig atmosfär på balkongen eller altanen. Här är fem tips på hur du kan skapa en mysig stämning:

  • Smycka med vackra lyktor
  • Välj inredningstillbehör i dina älsklingsfärger
  • Odla dina favoritblommor i fina blomkrukor
  • Komplettera med dekorativa och bekväma kuddar och en skön pläd i caféstolarna
  • Häng en ljusslinga runt altanens räcken eller i trädgårdens träd

Låt din egen fantasi flöda!

Måla ditt caféset i vitt, svart, eller någon annan färg

Har du använt ditt caféset som utemöbler och färgen har börjat flagna? Det behöver inte vara ett stort problem, med färg kan ditt caféset få nytt liv! För hemmafixaren är det nog enklast att måla om ett caféset i trä, men även metallmöbler går att måla om. Fråga gärna din lokala färghandlare hur du går till väga.

Sedan återstår bara beslutet om du vill ha ett caféset i svart, lila, vitt, eller någon helt annan färg. För att få idéer kan du titta i inredningstidningar eller på ILVAs inredningssidor.

Beställ ett caféset från ILVA och få fri frakt om du handlar för ett visst belopp

Beställ ditt caféset från ILVA idag och få varorna levererade hem. Om du handlar för ett visst belopp får du fri frakt, annars kan du välja att hämta ut din beställning gratis i någon av våra butiker.

Besök gärna en butik om du vill se och testa våra möbler i verkligheten, det kan ibland hjälpa vid beslutsfattandet. Du kan också fråga vår personal på plats om du ha hjälp med något. Du är alltid välkommen att besök en ILVA-butik, eller beställ direkt från hemsidan om du redan vet vad du vill ha!