Korg
Korg

Sängar 90x200 cm 

Produkter: 46
Produkter:46
Välj visning:
Anpassat av
Størrelse: 90 x 200 cm
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Størrelse
Visar 24 av 46
Loading...

Hitta rätt säng på 90x200 cm på ILVA

En säng på 90x200 cm är en perfekt enkelsäng för dig som har ont om plats. Den är också utmärkt för dig som inte har behov av en större säng. Sängar som är 90 cm breda passar bra att ha i exempelvis gästrummet, barnrummet och sommarstugan. Bland ILVAs utbud av sängar på 90x200 cm hittar du både klassiska resårbottnar samt höj- och sänkbara modeller.

I ILVAs stora sortiment finns något för alla. Oavsett om du letar efter en säng på 90x200 cm som är billig eller exklusiv har vi något för dig.

Vilken säng på 90 x 200 cm ska jag välja?

ILVA har två olika sorters sängar på 90x200 cm, nämligen resårbottnar och ställbara sängar. En resårbotten är en klassisk modell som består av en fjädrad madrass med en bäddmadrass ovanpå. En ställbar säng på 90x200 cm kan höjas och sänkas i huvud- och fotända. På så sätt kan den anpassas efter hur du vill ligga i den.

Du och din partner kan också ha två sängar på 90x200 cm bredvid varandra som en dubbelsäng. Fördelen med separata madrasser gentemot en stor enkelmadrass är att ni får individuellt anpassade sängar.

Gör sovrummet personligt

En säng på 90x200 cm med gavel gör att hela sovrummet ser mysigare ut. Om sänggaveln är stoppad är den dessutom skön att luta sig mot när du läser eller ser på film. Med vackra överkast och kuddar skapar du en lugn atmosfär, och med exempelvis en blå, beige eller rosa säng på 90x200 cm gör du sovrummet personligare. Komplettera gärna sängen med ett sängbord och en sänglampa för att göra sovplatsen komplett.

En säng som är 90 cm bred är perfekt till barn och tonåringar

En säng på 90x200 cm för barn är billigare och har mindre fjädring än vuxenmodellerna. Barn har heller inte behov av en säng bredare än 90 cm, i stället kan det vara bättre att ha plats till skrivbord och garderob. På ILVA kan du välja mellan flera olika sängar på 90x200 cm till barnrum. Utöver standardlängden på 200 cm har vi även mindre sängar som är 190 cm långa.

Vi har också vikbara sängmadrasser på 90x200 cm för barn, som kan användas både till lek och sömn. I vårt sortiment hittar du också loftsängar med plats till förvaring eller lek.

Välj en säng på 90x200 cm med förvaring

Flera av våra barnsängar som är 90 cm breda har inbyggda lådor. En säng på 90x200 cm med förvaring är praktisk för att stoppa undan mjukisdjur, leksaker och sängkläder. De stora lådorna är enkla att öppna och smidiga för att snabbt städa undan i barnrummet. Dessutom har flera av våra barnsängar på 90x200 cm en extra utdragbar gästsäng som är perfekt för övernattande vänner.

Tonårssäng

En tonårssäng är samma sak som en vuxensäng och ger ett fullt stöd till en vuxen kropp. En säng på 90x200 cm är ett vanligt val till tonårsrummet, men vi har också bredare enkelsängar på 120x200 cm.

Handla en billig säng på 90x200 cm på ILVA

Om du har tur kan du hitta billiga sängar som är 90 cm breda på våra sidor för erbjudanden. Prissänkningarna gäller så länge lagret räcker, så vänta därför inte för länge med att slå till. Emellanåt har vi även rea på kontinentalsängar och andra sängmodeller.

När du vet vilken säng på 90x200 cm du vill beställa kan du välja mellan att få den hemlevererad eller att själv hämta ut den gratis i någon av våra butiker. Du har alltid 90 dagars bytesrätt när du handlar en ny säng på ILVA, så du kan i lugn och ro känna efter hur den känns. Du kan också besöka någon av våra butiker för att testa din nya enkelsäng på 90x200 cm före köp. I butik kan du också se vårt övriga sortiment och få hjälp direkt av vår personal.