Vi firar Grand Opening av ILVA Helsingborg | Spara 25-50% på alla* möbler – allt är nedsatt | *Gäller ej redan nedsatta varor och Fast Pris. Se alla erbjudanden

Korg
Korg

Sittsäckar

Mjuka säckstolar till ditt hem

Att sitta ergonomiskt rätt är en utmaning både för möbeldesign och för kroppen. Ländryggen behöver stöd på ett visst sätt och benen på ett annat. Det kan vara svårt att hitta en optimal stol eller fåtölj som verkligen går att slappna av i. Är du ute efter en riktigt skön stol för att vila upp din kropp efter jobbet eller skolan? Då är det säckstolar du behöver. Det är precis vad det låter som - en stor säck som formar sig efter din kropp när du sitter på den. Säckstolar har länge varit populära i tonårsrum där den klassiska bilden är en ung person som sitter som fastvuxen framför datorn eller Tv:n, helt nedsjunken i en säck. Dessa säckstolar är kända som beanbag eller saccosäck och nu har de tagit klivet in i finrummen. På ILVA har vi dessa mjuka säckar i flera olika utföranden för att du och din familj ska kunna hitta den som passar er. Ni kanske ska inreda en myshörna eller är sugna på att ersätta alla vanliga stolar med säckar? ILVA har de klassiska utförandena i svart, vitt och beige och även mer behändiga med handtag så att de kan hängas upp i färgsprakande färger så som orange, rosa och limegrönt. Är du ute efter en sittsäck som är lite mer förberedd och redan formad efter kroppen? Då har vi lounge-varianterna där säcken är uppbyggd så att nacken automatiskt får stöd. Välkommen in till ILVA för att undersöka utbudet av dessa mjuka fåtöljer, de är en hit bland såväl ungdomar som hos vuxna.

Inred med mysiga säckstolar

Hur inreder man med säckstolar? Det finns många olika vis. Säckstolar är populära i barnrum eftersom de är sköna att ligga på när man läser en saga och även när man spelar Tv-spel högre upp i åldrarna. För det ändamålet har vi både runt formade säckstolar och mer platta, madrassliknande dito. Säckstolar kan även passa in i ditt vardagsrum eller finrum om du bara ramar in dem på rätt sätt. Varför inte ersätta hårda fåtöljer med mjuka sittsäckar som formar sig efter den som sitter på dem? Skaffa ett par stycken i olika färger om du vill ha en färgklick i ditt vardagsrum utan att behöva göra en alldeles för stor ansträngning. Eftersom dessa säckar är enkla att flytta på går de att variera i all oändlighet, till skillnad från tyngre möbler som kräver mer eftertänksamhet och kan skada golven om de släpas runt. På ILVA vinnlägger vi oss om att hålla hög kvalitet på våra produkter samtidigt som våra varor är av moderiktig design. Vi vill att du ska tycka att det är kul att inreda ditt hem och vi hjälper dig mer än gärna varenda steg på vägen, fram till att du har nått din vision. Vill du skapa ett mysigt och inbjudande hem är dessa sittsäckar ett utmärkt val av möbler som är både bekväma och roliga för dina gäster när de kommer på besök. Om du vill ha hjälp med transport kör vi gärna dina inköp hem till dig - vi har en fast taxa och kör över hela Sverige på bestämda dagar.