Korg
Korg

Sittsäckar & Saccosäck 

Produkter: 3
Produkter:3
Välj visning:
Visar 3 av 3

En mjuk saccosäck till ditt hem

Att sitta ergonomiskt rätt är en utmaning både för möbeldesign och för kroppen. Ländryggen behöver stöd på ett visst sätt och benen på ett annat. Det kan vara svårt att hitta en optimal stol eller fåtölj som verkligen går att slappna av i. Är du ute efter en riktigt skön stol för att vila upp din kropp efter jobbet eller skolan? Då kan en saccosäck vara möbeln du behöver.

En saccosäck, även kallad sittsäck och säckstol, är precis vad det låter som - en stor säck som formar sig efter din kropp när du sitter på den. Saccosäckar har länge varit populära i tonårsrum där den klassiska bilden är en ung person som sitter som fastvuxen framför datorn eller Tv:n, helt nedsjunken i en stor påse. Dessa sittsäckar är kända som beanbags och nu har de tagit klivet in i finrummen!

På ILVA har vi dessa mjuka säckar i flera olika utföranden för att du och din familj ska kunna hitta den som passar er. Ni kanske ska inreda en myshörna eller är sugna på att ersätta alla vanliga stolar med sköna saccosäckar? ILVA har de klassiska utförandena i svart, vitt och beige och även mer behändiga med handtag så att de kan hängas upp i färgsprakande färger så som orange, rosa och limegrönt.

Är du ute efter en saccosäck som är lite mer förberedd och redan formad efter kroppen? Då har vi lounge-varianterna där sittsäcken är uppbyggd så att nacken automatiskt får stöd. Välkommen in till ILVA för att undersöka utbudet av dessa mjuka fåtöljer, de är en hit bland såväl ungdomar som hos vuxna.

En sittsäck är både skön att sitta i och en snygg del av inredningen

Hur inreder man med en saccosäck? Det finns många olika vis. Sittsäckar är populära i barnrum eftersom de är sköna att ligga på när man läser en bok och även när man spelar Tv-spel högre upp i åldrarna. ILVAs saccosäckar för barn och vuxna är av god kvalitet och kan användas i barnens lekar. Kontakta oss gärna om du undrar något om sittsäckar till barn.

Säckstolar kan även passa in i ditt vardagsrum eller finrum om du bara ramar in dem på rätt sätt. Varför inte komplettera en klassisk fåtölj med en mjuk saccosäck som formar sig efter personen som sitter på den?

Skaffa ett par stycken i olika färger om du vill ha en färgklick i ditt vardagsrum utan att behöva göra en alldeles för stor ansträngning. Eftersom dessa sittsäckar är enkla att flytta på går de att variera i all oändlighet, till skillnad från tyngre möbler som kräver mer eftertänksamhet och kan skada golven om de släpas runt. På ILVA vinnlägger vi oss om att hålla hög kvalitet på våra produkter samtidigt som våra varor är av moderiktig design.

Vi vill att du ska tycka att det är kul att inreda ditt hem och vi hjälper dig mer än gärna varenda steg på vägen, fram till att du har nått din vision. Vill du skapa ett mysigt och inbjudande hem är en sittsäck ett utmärkt val av möbel. Sittsäckar är både bekväma och roliga för dina gäster när de kommer på besök. Om du vill ha hjälp med transport kör vi gärna dina inköp hem till dig - vi har en fast taxa och kör över hela Sverige på bestämda dagar.