Korg
Korg

Balkongstolar

Produkter: 23
Produkter:23
Välj visning:
Visar 21 av 23

Njut av årstiderna i balkongstolar från ILVA

Med sköna balkongstolar kan du och dina gäster njuta av att sitta på balkongen så länge temperaturen tillåter. På ILVA hittar du ett stort utbud av balkongstolar, vi har bland annat altanstolar med armstöd och modeller både med och utan dyna.

Flera av våra altanstolar kan matchas med ett balkongbord i samma serie. Är du ute efter två balkongstolar och ett bord? Se i så fall våra färdiga caféset.

Välj mellan stora och små balkongstolar

Små balkongstolar passar utöver på balkongen också bra i trädgården eller på altanen. Med små balkongstolar och bord i trädgården får du en mysig uteplats, perfekt som komplement till den större matplatsen utomhus. I vårt sortiment hittar du också större, justerbara balkongstolar med fotpall. Vi har också bekväma loungemöbler, som loungefåtöljer, loungesoffor, vilka är utmärkta på en stor terrass.

Hitta rätt stol till din altan

På ILVA hittar du balkongstolar i olika former, färger, material och stilar. Chansen är därför stor att du finner en balkongstol som passar din balkong hos oss. Bland annat har vi altanstolar i trä, plast och metall som klarar det svenska vädret under stora delar av året. Under vintern rekommenderar vi att du ställer undan stolarna i ett förråd eller liknande. Om du inte har plats till förvaring kan du överväga att köpa ett överdrag.

För att vara säker på hur du ska sköta dina nya balkongstolar kan du läsa våra råd för olika material i skötselguiden. Där kan du också läsa om vilken möbelvård du ska underhålla dina balkongstolar i trä med. Om du är osäker kan du också fråga vår personal, både på hemsidan och i butik.

Utsmycka dina nya balkongstol och uteplats

Välj bland våra dynor för att göra dina nya balkongstolar extra bekväma att sitta i. Och med sköna plädar kan du och dina gäster värma er efter att solen har gått ned. Du kan också göra balkongen riktigt mysig med snygg utomhusbelysning. Har du en terrass eller altan utan tak? Då kan ett parasoll vara ett bra alternativ.

Du får dina balkongstolar fraktade hem med ILVA

Välj att själv hämta ut dina nya altanstolar i butik eller få dem hemlevererade av oss. Du är alltid varmt välkommen in i någon av våra butiker där du kan se och testa våra möbler i verkligheten. I butik får du också hjälp direkt av vår personal.

Tips: Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter, inredningstips och erbjudanden. Vi finns också på sociala medier under namnet Ilvasverige.