Korg
Korg

Dynboxar

En dynbox från ILVA är en praktisk och stilfull lösning för förvaring av trädgårdsdynor, som skyddar dem mot fukt, vatten och smuts. Tillverkad av slitstarkt polyrotting kan lådan också användas som ett dekorativt blomsterbord eller serveringsbord. Dynboxar är en oumbärlig del av utomhusmöbleringen, eftersom de ger praktisk förvaringsplats för kuddar, dynor och andra småsaker när de inte används.

Produkter: 3
Produkter:3
Välj visning:
Visar 3 av 3

Dynboxar

När sommaren gör sitt intåg och vardagen flyttar utomhus, kan det vara praktiskt med en dynbox. Trädgårddynorär bara mest bekväma att sitta på när de är torra och rena. Med en förvaringslåda för dynor kan du enkelt hålla ordning på dina utomhuskuddar, och du skyddar dem samtidigt mot fukt, vatten, damm och smuts, och allt vad det svenska sommarvädret annars kan erbjuda.

Om du köper en dynbox från ILVA, är du garanterad toppkvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Våra lådor är tillverkade av flätad polyrotting, som både är en fröjd för ögat och ett mycket slitstarkt och praktiskt material som är lätt att rengöra och inte kräver underhåll. En förvaringslåda för kuddar från ILVA är därför ett måste när utemöbelsäsongen är igång.

Våra dynboxar är mycket mer än funktionella förvaringsmöbler. De är designade i en stilren och enkel design som passar in i de flesta hem. Den plana ytan gör att lådan samtidigt kan användas som exempelvis ett dekorativt blomsterbord eller ett smart litet serveringsbord. Med andra ord får du två möbler för priset av en när du köper en dynbox.

FYLL på med dynor I dynboxen

En kuddlåda är inte mycket värd om du inte har några kuddar att fylla den med. Lyckligtvis har ILVA massor av fina dynor i somriga mönster och färger som kan sätta färg på utemiljön i trädgården. Ge din trädgårdsinredning en rejäl knuff framåt genom att välja färgglada och blomstrande kuddar som passar perfekt för sommarkänslan i din trädgård.

När dynorna är på plats har du alla ingredienser för en mysig och stämningsfull sommar. Komplettera eventuellt med trädgårdstillbehör, krukor, lyktor och plädar för att skapa ett unikt och mer personligt uttryck. En dynbox är med andra ord bara en liten, men viktig del av ett större pussel när trädgårdssäsongen är igång.

KÖP dynboxar PÅ kampanj

På ILVA har vi alltid massor av bra erbjudanden till priser långt under de normala priserna. Kanske har vi även dynboxar på kampanj just denna vecka. Våra erbjudanden gäller både på hemsidan och i butik. Du får med andra ord samma bra priser, oavsett var du väljer att handla.

Bra service är en självklarhet, och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa köpupplevelsen. Därför får du retur- och ångerrätt på alla dina köp – oavsett om du handlar i en av våra butiker, eller om du handlar online. Vi hoppas att du kan hitta just det du letar efter, och vi ser fram emot att ta emot din beställning.