Korg
Korg
Produkter: 4
Produkter:4
Välj visning:
Visar 4 av 4

Skaffa en snygg bänk med förvaring

Tillbringar du mycket tid utomhus under sommarhalvåret och tycker om att grilla, leka med dina barn och bygga på små projekt? Med sådana aktiviteter kan det snabbt bli en ansamling av olika möbeldynor, leksaker, grilltillbehör och trä och verktyg. Ett enkelt sätt att göra det snyggt i trädgården är att skaffa en bänk med förvaring för utomhusbruk, där du enkelt kan få plats med alla dessa saker och mycket mer därtill. På ILVA finns tre olika modeller i olika storlekar där alla har det gemensamt att de är gjorda i hög kvalitet och av slitstarkt material. Om du är ute efter en mindre bänk med förvaring kan modellen Havana vara valet för dig - du öppnar bara den stora luckan och stjälper i det du vill ha ut ur synfältet. Denna typ av bänk passar in i de flesta trädgårdar eftersom designen är tidlös och inte gör särskilt mycket väsen av sig.

En snygg bänk med förvaring finns på ILVA

När du bygger upp ditt hem är en av de viktigaste punkterna att tänka på hur du ska göra med förvaring. I vårt land är minimalism och kompakt boende medfödda förtecken för vår livsstil, men det blir ofrånkomligen så att vi samlar på oss många prylar under våra liv. Det kan vara svårt att slita sig från alla de saker man har köpt och en lösning är då att skaffa riktigt bra förvaring. Köp en bänk med förvaring som passar både inomhus och utomhus om du vill ha kvar alla dina saker, men se till att de är utanför ditt synfält.

På ILVA säljer vi bara högkvalitativa varor där form och funktion står i fokus. Det gäller allt från minsta ljushållare till de större investeringarna som matbord, soffa eller varför inte en bänk med förvaring. Välkommen till oss om du vill se till att ditt hem når din vision. Vi hjälper gärna till med inspiration och hemleverans när du väl har bestämt dig för vilka produkter du vill ha i ditt hem. Vår kundservice är oöverträffad i sin professionalitet, något vi är väldigt stolta över och ständigt jobbar på för att fortsätta hålla samma höga nivå.