Kurv
Kurv

Stolar

Produkter: 93
Produkter:93
Vælg visning:
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Material (Överdrag)
Viser 24 af 93
Loading...
Loading...

Så här väljer du rätt stolar

Vill du ha nya stolar till hemmet, men har svårt att välja? Stolar är viktiga möbler i ditt hem eftersom du kommer spendera många timmar sittandes på dem. Stolar ska därför gärna både vara snygga och sköna att sitta i, oavsett om det är matstolar, barstolar, fåtöljer, kontorsstolar, bänkar eller trädgårdsstolar. Här kan du se några områden som är bra att överväga när du ska välja nya stolar.


 Stil: Det finns många olika stilar när det kommer till stolar. Tycker du bäst om klassiska designstolar eller föredrar du de senaste trenderna? Klassiska designstolar har en tidlös och vacker formgivning som du kommer glädja dig åt lång tid framöver. Om du däremot är mer inne på trendiga varianter kan du välja en flätad stol eller en stol med velour. De valen är modigare och ger en frisk fläkt till din inredning.

 Komfort: Det är förstås viktigt att stolarna är bekväma. Det är vanligt att stolarna i hemmet blir suttna i under många timmar och därför ska dina stolar gärna ha ett bra ryggstöd och ett mjukt säte för högsta möjliga bekvämlighet. ILVAs stolar är framtagna med komfort i åtanke. Men vilka stolar vi tycker är bekväma varierar från person till person, och därför är det en bra idé att besöka en ILVA-butik för att provsitta stolen innan du köper den.

 Sitthöjd: Om du redan har ett bord som du ska använda ihop med dina nya stolar kan det vara en god idé att mäta bordet för att se att bordet och stolens höjd passar ihop. Det är viktigt att du varken sitter för högt eller för lågt i förhållande till bordet. Om du är på utkik efter en stol till ditt hemmakontor är det särskilt viktigt att hitta en stol som ger dig en bra arbetsposition.

 Budget: När du ska välja vilka stolar du ska köpa är det ofrånkomligt att också tänka på sin personliga budget. På ILVA har vi stolar i olika prisklasser så att du enkelt ska kunna hitta rätt stol efter din plånbok. Dessutom har vi ofta bra erbjudanden, så du kan med stor sannolikhet hitta en stol till ett billigt pris utan att behöva kompromissa med vare sig bekvämlighet, design eller kvalitet.

Mixa och matcha dina stolar

Det har blivit populärt att blanda sina stolar i hemmet. Du kan till exempel välja olika matbordsstolar, antingen i olika design eller i varierande färger. Blandade stolar kan göra inredningen mer iögonfallande och det är ett bra och enkelt sätt för att sätta sin personliga prägel på hemmet.

På ILVA finns det stolar i flera olika utföranden och varianter, som stolar i obehandlat trä, svarta stolar och stolar med armstöd, för att ge några exempel.