Korg
Korg

Tempur

Produkter: 12
Produkter:12
Välj visning:
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Visar 12 av 12

Sov som en dröm med TEMPUR

Hos oss på ILVA är det viktigt att kunna erbjuda de bästa märkena och produkterna till våra kunder, då kunden alltid kommer i första hand och vi önskar erbjuda ett kvalitetssortiment som tilltalar alla. Med TEMPUR erbjuder vi det bästa man kan få när det gäller sängar, madrasser och kuddar. Deras produkter är skräddarsydda till dig, oavsett längd eller vikt så anpassas produkterna från TEMPUR efter dig och din kropp. Ja - känslan är närmast en perfekt och obeskrivlig form av avkoppling. TEMPUR är en del av vårt sortiment hos ILVA för det innehåller så mycket mer än bara sängar, madrasser och kuddar. TEMPUR är mjuk när du är i behov av att den ska vara mjuk. Och fast när du är i behov av det. Den är utformad för att ge dig en känsla av tyngdlöshet. Detta gör så du alltid sover som en dröm och vaknar upp pigg och utvilad – redo för dagen som väntar. Men hur ger TEMPUR denna extraordinära komfort? Låt oss ge er en historisk överblick. 

TEMPUR – En produkt utvecklad i samarbete med NASA

Det är säkert många människor som vet att TEMPUR har en relation till NASA. Denna relation påbörjades under 1980-talet då NASA lanserade ett tryckabsorberande material för allmänheten. Materialet utvecklades för att ge stöd till astronauterna under deras raketuppskjutningar, då behovet att bl.a. fördela tryck och vikt var stort. Lösningen hittade man i TEMPUR materialet som följsamt fördelade astronauternas kroppsvikt proportionellt. Vid denna tidpunkt beslutade TEMPUR att tillsätta en grupp forskare för att vidareutveckla NASA’s uppfinning. Efter mer eller mindre tio års forskning blev TEMPURs material till deras madrasser och kuddar färdigutvecklat, de nya TEMPUR produkterna lanserades för allmänheten 1991. Lanseringen blev omedelbart en succé och idag finns TEMPUR produkterna tillgängliga i mer än 90 länder över hela världen, bl.a. Sverige där vi på ILVA är stolta över att ha deras extraordinära produkter i vårt sortiment.

Med sängar, madrasser och kuddar från TEMPUR uppnår du en helt makalös kompfort samt stöd. Det unika anpassningsbara TEMPUR materialet anpassar och formar sig för stöd, samtidigt som de reagerar på kroppstemperatur och ger dig ett individuellt unikt stöd. Det ger dig bästa tänkbara nattsömn och känslan av att flyta runt i en tyngdlös bubbla varje natt. TEMPUR utvecklar, förnyar och förbättrar hela tiden sina produkter – vilket resulterar i nya kollektioner som designats utifrån människor önskemål kring sömn tillsammans med en enastående komfort och stöd som blivit TEMPURs kännetecken samt varumärke. Utöver fokus på komfort och stöd, producerar TEMPUR produkter av högsta kvalitet med en modern design i toppklass. Den attraktiva designen har utvecklats hand i hand med TEMPURs tynglöshet vilket man ser på bl.a. de runda kanterna så väl som i deras senaste sängkollektion North, som ger ett elegant och flytande intryck. Med en säng från TEMPUR får du den optimala och ideala sömnupplevelsen – en upplevelse som förenar både funktion och design och som kan fås i många olika färger och former. Utforska vårt utbud av TEMPUR produkter redan idag – du kommer inte ångra dig.