Korg
Korg

Stol vardagsrum

Produkter: 94
Produkter:94
Välj visning:
Visar 21 av 94

Stol för vardagsrum

På ILVA hittar du ett stort utbud av stolar till vardagsrum. Vi har både moderna och klassiska modeller, kort sagt något för varje smak. Vi har även sköna fotpallar som också kan fungera som tillfälliga sittplatser.

På ILVA strävar vi alltid efter att göra snygga och praktiska möbler av hög kvalitet, och dessutom kunna erbjuda dem till rimliga priser. Se vårt stora utbud och köp dina nya vardagsrumsstolar från ILVA!

Inredningstips när du väljer ny stol till ditt vardagsrum

Ett klassiskt inredningstips för vardagsrum är att låta möblerna bilda nya rum i rummet. Det kan vara så enkelt som att ställa en fåtölj mitt emot soffan för att en känsla av rum i rummet ska uppstå. Om du dessutom lägger till ett soffbord, en matta och din nya stol för vardagsrummet, så har du skapat en trevlig hörna som inbjuder till samtal.

Fundera också gärna på kontrasterna mellan färger och mönster i vardagsrummets olika delar. Om du till exempel har ljusa väggar kommer en mörk soffa att synas tydligare än en ljus modell. Eller om du har en tydligt blommig tapet kan ljusa enfärgade möbler kontrastera och skapa lugn i rummet.

Ett sista inredningstips är att välja möbler och material av hög kvalitet. Det är förstås dyrare, men å andra sidan håller välproducerade saker längre. Köp din nästa stol för till ditt vardagsrum från ILVA, så får du en snygg möbel med lång livslängd.

Välj mellan flera olika modeller vardagsrumsstolar

På ILVA finns vardagsrumsstolar i massor av olika stilar och material. Bland annat hittar du stora ergonomiska snurrfåtöljer och eleganta stoppade stolar med lågt ryggstöd som skulle passa i en hotellfoajé.

Vi har också stolar för vardagsrum med en tillhörande fotpall, som är perfekt som extra sittplats vid mingel. Med andra ord hittar du vardagsrumsstolar i flera olika utföranden på ILVA. Besök gärna någon av våra butiker om du vill se och testa före du väljer en ny stol till ditt vardagsrum. Om du besöker en butik kan du också boka tid för att få personlig vägledning för inredning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Få din nya stol till vardagsrummet levererad hem

ILVA erbjuder flera olika fraktalternativ. Bland annat kan du välja att få varan till din trottoar eller betala extra för att få den inburen. Du kan också kostnadsfritt hämta din nya stol till ditt vardagsrum i någon av våra butiker. Läs gärna våra fulla villkor om hemleverans, eller hör av dig till oss om du vill veta mer.