Korg
Korg

Småförvaring

Produkter: 26
Produkter:26
Välj visning:
Visar 21 av 26

FÅ ORDNING PÅ ÄVEN DE MINdre grejerna MED SMÅFÖRVARING

De flesta av oss har ett utrymme där vi lägger allt som inte har en bestämd plats. Men om du är trött på att gräva djupt i lådan när det är något du saknar, kan småförvaring vara en lösning för dig. Här på sidan kan du, förutom lådorganisering, hitta flätade korgar, små förvaringslådor, askar med lock och mycket annat, så att även de allra minsta prylarna aldrig försvinner igen. Du hittar även organiseringlådor som kan få ordning på röran på kontoret och hobbyskrin för diverse kreativa projekt.

Om dina förvaringsbehov inte kan täckas av småförvaring, kan du också ta en titt på vårt sortiment av byråer och skåp.

GÖR SMÅ FÖRVARINGSLÅDOR TILL EN DEL AV INREDNINGEN

Inredning handlar inte bara om att välja möbler som passar i ditt hem. Det handlar också om att hitta plats för allt det som ofta inte har en plats. Förvaringslösningar för småsaker är därför en central del av inredningen.

Små förvaringslådor och andra småförvaringslösningar är geniala för att skapa plats för – och ordning i – även de minsta sakerna i hemmet. Och det är möjligt att hitta något för alla smaker, så att du inte bara får ordning på saker hemma, utan också får något som pryder sin plats. Om du letar efter andra prydnadssaker till hemmet, kan du också ta en titt på vårt urval av heminredning.

Här nedan kan du hitta inspiration till vilken lösning som passar dig, beroende på vilket rum som ska organiseras.

SMÅFÖRVARING TILL VARDAGSRUMMET

Den direkta översättningen av vardagsrum från engelska till svenska är "levnadsrum", och det är ofta i vardagsrummet som familjen möts och umgås. Därför samlas det också ofta många saker i vardagsrummet - både saker som hör till, och saker vi tar med oss från hemmets andra rum, till exempel leksaker, koppar och läppbalsam.

Till vardagsrummet kan du därför välja att satsa på småförvaring i form av små askar och flätade korgar med lock. Stapla till exempel små förvaringslådor i olika färger i bokhyllan – och om du är en äkta organiseringentusiast, kan du även välja att sätta etiketter på lådorna. Så finns det ingen tvekan om var småsakerna hör hemma. Du kan också blanda askar och lådor med små korgar för förvaring, så att uttrycket blir personligt, och du får ordning på sakerna på ditt alldeles egna och unika sätt.

Ha eventuellt även några större korgar i tyg eller flätverk stående på golvet. Här kan du samla alla saker som samlas i vardagsrummet under dagen, och se till att de kommer tillbaka på sin plats när dagen är över. Se även hela vårt urval av möbler till vardagsrummet.

HOBBYFÖRVARING TILL KONTORET

Det är särskilt viktigt med bra småförvaringslösningar på kontoret, eftersom många av oss trivs med att arbeta i lugna miljöer. Här kan du överväga små lådor för förvaring av viktiga papper och organiseringlådor för kontorets småsaker. Om det inte bara är småförvaring du är ute efter, kan du också hitta många andra saker till kontoret hos ILVA.

Om ditt kontor ska inredas i kreativitetens anda, finns det också gott om möjligheter att hitta lösningar för hobbyförvaring. Till exempel små pappkartonger eller till och med plastlådor i olika färger, så att förvaringen blir lika kreativ som de projekt de innehåller.

SKÅPORGANISERING TILL SOVRUMMET

För de flesta av oss handlar förvaring i sovrummet om att organisera klädskåpet så att alla kläder har en fast plats. Hos ILVA hittar du naturligtvis ett urval av klädskåp, men om du vill skapa ännu mer ordning i sakerna, kan du kombinera klädskåpet med småförvaringslösningar, såsom trådkorgar eller annat innehåll till skåpen. Du kan också sätta små förvaringslådor i skåpet för smycken, slipsnålar och andra småsaker. På så sätt blir det god ordning i sovrummet, så att det förhoppningsvis inte är oordning som stör nattsömnen.