Korg
Korg

Enkelsängar

Produkter: 87
Produkter:87
Välj visning:
Anpassat av
Størrelse: 90 x 200 cm
Størrelse: 80 x 200 cm
Størrelse: 90 x 210 cm
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Størrelse
Fasthet
Madrasstyp
Bäddmadrasstyp
Brand
Visar 24 av 87
Loading...

Välj en enkelsäng från ILVA

ILVA har enkelsängar i flera olika storlekar och modeller. En enkelsäng kan stå i allt från tonårsrummet till gästrummet och singelhushållet. Det finns också bredare enkelsängar med plats för två personer. I vårt utbud hittar du både billiga enkelsängar och exklusivare varianter med flera lager du kan anpassa efter behov.

Vilka mått har en enkelsäng? Standardmåttet på en enkelsäng är 90x200 cm. Om du vill ha mer utrymme kan du välja en enkelsäng på 120x200 cm. ILVAs största enkelsäng är på 140x200 cm. Är du ute efter en ännu bredare säng? Se i så fall vårt utbud av dubbelsängar.

Om du i stället vill ha en liten säng kan du välja en enkelsäng på 80x200 cm. Också våra minsta enkelsängar håller hög kvalitet och finns i olika utföranden.

Välj en någon av ILVAs olika enkelsängar

Bland ILVAs enkelsängar kan du välja mellan resårbottnar, kontinentalsängar och ställbara sängar. En resårbotten består av en fjädermadrass och bäddmadrass. Även om det är den enklaste sängen är den skön att sova i och har hög kvalitet. En kontinentalsäng är en exklusivare modell som oftast består av tre lager och som därför lättare kan anpassas efter olika behov.

Med en ställbar säng kan du ställa in höjden på huvud- och fotända för att få en skräddarsydd position när du vilar, sover eller läser.

En enkelsäng med gavel

En enkelsäng med gavel är både snygg och mysig att sova i. Du kan också luta dig mot en stoppad sänggavel när du läser en bok eller ser på film. Om du är ute efter en enkelsäng med förvaring kan välja ett högre par sängben och ha en förvaringslåda under sängen. Ihop med en sänglampa och sängbord blir din nya enkelsäng komplett.

Tips: Om du vill ha idéer till hur du kan inreda med din nya enkelsäng, se gärna ILVAs inspirationssidor för sovrummet.

Enkelsängar för barn och ungdomar

ILVA har ett stort utbud av enkelsängar för barn och ungdomar. En barnmadrass är oftast i skum eller latex, men finns också med fjädrar. Ungdomar har ofta högre krav på sängen än vad barn har, och en ungdomssäng bör därför ha bättre fasthet och mer avancerad avlastning än en barnsäng. Vilket också är logiskt eftersom ungdomar väger mer.

Fördelen med en ungdomssäng i hög kvalitet är att ditt barn kan ta med sig sängen när han eller hon flyttar hemifrån. Överväg om du ska välja en lite bredare ungdomssäng på 120x200 cm, som är bekvämare att sova två personer i än den klassiska 90-sängen.

Handla en enkelsäng på rea från ILVA

Om du har tur kan du hitta en billig enkelsäng på ILVAs sidor för erbjudanden. Utbudet på fyndsidorna ändras kontinuerligt och erbjudandena gäller endast så länge lagret räcker. Vänta därför inte för länge med att beställa om du hittar något du gillar. Du kan också ta del av om erbjudanden, och mycket annat, om du följer ILVA på sociala medier och prenumererar på vårt nyhetsbrev.