Korg
Korg
Produkter: 77
Produkter:77
Välj visning:
Visar 21 av 77

Försköna din altan med ett loungeset

Trenden med en loungegrupp på altanen eller i trädgården har kommit för att stanna. Ett loungeset med utemöbler skapar en avslappnad stämning och i det närmaste bjuder in till att du ska slå dig ned med ett glas svalkande dryck och njuta av solens varma strålar. Med ett loungeset i trädgården eller på altanen får du en både bekväm och snygg uteplats som rymmer många gäster.

På ILVA hittar du flera loungegrupper att ha utomhus. Som utgångspunkt består våra loungeset av ett loungebord och tillhörande loungestolar och eventuellt med en loungesoffa till. Du kan förstås också komplettera ett färdigt loungeset med extra möbler. Och om du exempelvis redan har ett trädgårdsbord och trädgårdsstolar kan du välja en utemöbel-soffgrupp för att skapa ett utevardagsrum på din altan eller i din trädgård.

På ILVA kan du hitta loungeset i olika storlekar, material, färger och design. Du kan också välja mellan billiga loungeset och sådana i exklusiva material.

Fundera över om du vill ha en stor eller liten loungegrupp

Oavsett om du har en rymlig eller liten uteplats är det bra att besluta sig över hur stor loungegrupp du är ute efter. Ska dina nya trädgårdsmöbler uppta hela altanen eller ska de bara komplettera de befintliga utemöblerna?

Det är en god idé att mäta upp ytan där loungesetet ska stå för att du ska vara säker på att det finns nog med plats för dig och dina gäster att röra sig mellan de olika möblerna.

Tips för dig med lite plats: Om du exempelvis är på utkik efter en loungegrupp till balkongen men märker att kvadratmetrarna inte räcker till, kan du i stället kolla in ILVAs caféset som består av mindre caféstolar och cafébord.

Inred med ett konstrotting-loungeset eller något annat material

Välj ett loungeset i rotting eller trä för att få ett naturligt utseende på din uteplats. Komplettera gärna med lerkrukor, växter och ljuslyktor med stearinljus för att förstärka den levande inredningsstilen.

Ett praktiskt alternativ till en loungegrupp i rotting är möbler i polyrotting, som är en form av konstrotting. Polyrotting ser ut som rotting men behöver inte oljas och klarar fukt och kyla bra. En loungegrupp i konstrotting är därför ett praktiskt val om du inte har möjlighet att ställa in möblerna om det regnar.

Med en loungegrupp i trä får du ett typiskt skandinaviskt utseende på din uteplats. Trämöbler är enkla att inreda med eftersom de är snygga på nästan alla altaner och balkonger. Just nu är det trendigt att låta naturliga material få synas, genom exempelvis oljade trämöbler eller med en lasyr som låter årsringarna skina igenom.

Ett annat vanligt material i loungegrupper är aluminium. Fördelen med aluminium är att du får mycket hållbara och lättskötta utemöbler. Aluminium behöver i regel bara torkas av för att hålla sig fint länge. Oavsett om du väljer ett loungeset i aluminium, trä, polyrotting eller något annat material, rekommenderar vi att du ställer in det i ett förråd när utesäsongen är slut. På så sätt kommer ditt loungeset få en längre livslängd.

Olika material kräver olika underhåll. Du kan läsa om hur du tar hand om din nya loungegrupp i våra skötselråd för utemöbler.

Inredningstips: Inred trädgården med en soffgrupp som utemöbler

Vill du få nytt liv i din trädgård eller på din altan? Med en soffgrupp som utemöbler får du ett extra vardagsrum på din uteplats. Det är också den senaste modetendensen, att låta inomhusatmosfären följa med ut. Likaså är det trendigt att ha ett loungeset eller andra trädgårdsmöbler som står kvar i trädgården hela säsongen och som är snygga även utan dynor.

Ett annat inredningstips till trädgården är att du inreder med ett litet loungeset som alternativ till den större utomhusmatgruppen. Det lilla loungesetet kan exempelvis stå på andra sidan huset för att ni ska kunna sitta i solen hela dagen. Det är också mysigt att kunna fika och äta middag vid olika bord, precis som vi brukar göra inomhus.

Välj färger i naturliga och dämpade kulörer

Jordfärger och kulörer ur naturens dämpade färgskala är trendigt just nu. Skarpa kontraster mellan svart och vitt ersätts med mjuka kontraster från färgtoner med små nyansskillnader. Inred moderiktigt med våra plädar, kuddar och dynor i välbalanserade kulörer.

Fler inredningstips: Vill du ha ytterligare idéer till hur du kan inreda med din loungegrupp utomhus? Se då ILVAs inspirationssidor som är fulla av bilder på läckra trädgårdsinredningar.

Budgettips: Du kan alltid chansa och se om det kommer ett loungeset på rea när säsongen börjar ta slut. Särskilt om du är ute efter trädgårdsmöbler i teak eller något annat fint material kan det finnas mycket att spara när det är realisation.

Handla en loungegrupp på rea på ILVA

Kvalitet behöver inte betyda höga priser. På ILVA har vi ett stort utbud av loungemöbler i olika prisklasser. Och även om pris och kvalitet i regel hänger samman, är det viktigt för oss att det finns möjlighet för dig att köpa ett loungeset i bra kvalitet oavsett din ekonomi. Därför har vi loungegrupper i en rad olika material med genomtänkt design och tillverkningsprocess, för att hålla kostnaderna nere.

Dessutom kan du hitta en billig loungegrupp på ILVAs sidor för erbjudanden om du har tur. På våra fyndsidor har vi massor av varor till rabatterat pris så länge lagret räcker. Ett tips är därför att beställa direkt om du hittar ett billigt loungeset eller något annat du är ute efter.

Du kan läsa om när ILVA har prissänkningar dels genom att besöka fyndsidorna, dels genom att följa vårt nyhetsbrev och våra sidor på sociala medier. I de kanalerna kan du även läsa om de senaste trenderna, nyheter i vårt sortiment, inredningstips, tävlingar och annat spännande.

Besök ILVA och se våra loungeset i verkligheten

Är du fortfarande osäker på vilken loungegrupp du ska välja? Om du besöker en ILVA-butik kan du se möblerna på riktigt och testa dem före du bestämmer dig. Genom att se loungegrupperna i verkligheten får du en bättre uppfattning av dem och kan lättare avgöra vilken som känns bäst. I butik kan du också få vägledning direkt av vår personal.

Om du redan vet vad du vill ha kan du förstås beställa från hemsidan nu och få möblerna hemlevererade av oss.