Korg
Korg
Produkter: 15
Produkter:15
Välj visning:
Visar 15 av 15

INRED SOVRUMMET MED GAVELKUDDAR

Inredningen av sovrummet är inte genomförd om inte detaljerna är på plats. Även om du tillbringar största delen av din tid i detta rum med stängda ögon, bör ingenting sparas på de avgörande detaljerna. Det är småsakerna i rummet som gör att du vill tillbringa fler av dina vakna timmar härinne.

Sovrummet kan snabbt bli det rum där du kan slappna av med en god bok eller en spännande serie på din surfplatta. Här kan du inreda dig så att du känner dig som mest hemma. Det gäller oavsett om du föredrar mörkröda och intima rum eller om du gillar lättheten i ljusa färger. Vill du genomföra inredningen av sovrummet samtidigt som du ökar rummets funktionalitet, så är en gavelkudde ett säkert kort.

GAVELKUDDAR ÄR DEKORATIVA OCH PRAKTISKA

Du har möjligen inte hört talas om detta under tidigare. Kanske funderar du på hur denna typ av kudde skiljer sig från en vanlig prydnadskudde. Du kommer att bli mycket klokare på gavelkuddar om du läser vidare här.

En gavelkudde är faktiskt ganska genomtänkt, vilket också betyder att denna smarta kudde tjänar ett helt specifikt syfte. Tittar du på en gavelkuddes dimensioner, kommer du att upptäcka att den har en längd på 90 cm. Detta betyder att när två gavelkuddar ligger längs med sänggaveln, passar de perfekt till bredden på sängen. Dessa stora och breda kuddar är faktiskt skapade för att pryda sängen samtidigt som de är ytterst praktiska. På grund av storleken och fastheten på en gavelkudde kan du använda denna kudde för att göra sänggaveln extra bekväm. Aldrig har det varit mjukare att sitta med en god bok innan läggdags.

Vanliga huvudkuddar eller prydnadskuddar är inte tillräckligt stora för att erbjuda en behaglig komfort. Visst är de vackra, men som ryggstöd är de inte tillräckliga, om du inte har skaffat dig ett litet berg av prydnadskuddar. Därför har ILVA valt att göra det enklare för dig. Med en gavelkudde kan du snabbt och enkelt skapa en god komfort när du vill göra annat än att ligga ned i sängen. Sudoku, deckare eller din favoritserie kan enkelt äga rum i sovrummet, särskilt nu när du har blivit introducerad för gavelkuddar. Nu kan du bättre sitta upprätt i din säng – helt utan att ha en höj- och sänkbar säng.

KÖP DIN GAVELKUDDE HOS ILVA

Gavelkuddar tillför också en lyxig atmosfär till sovrummet. Dessa stora kuddar drar paralleller till ett lyxhotell där sängarna är dekorativt prydda med allehanda kuddar och sängtäcken. Nu kan du också skapa denna känsla hemma hos dig. Låt dig inspireras av ILVAs sortiment. Vi har nämligen sett till att kunna erbjuda dig allehanda läckra saker – inte bara till sovrummet utan också till husets övriga rum. Ta en titt på våra täcken, prydnadskuddar eller sängbord. Här kommer du garanterat att hitta de fina sakerna som kommer att passa perfekt till den nya gavelkudden.