Korg
Korg
Produkter: 16
Produkter:16
Välj visning:
Visar 16 av 16

DET NÖDVÄNDIGA SKOSKÅPET

Ett skoskåp kan göra ditt liv mycket enklare. Har du ännu inte skaffat ett skoskåp är det dags att du gör det. När du väl har fått denna möbel i hallen kommer du inte att kunna vara utan det igen. Som namnet antyder är detta ett skåp för dina skor. Det är alltså en plats där du kan förvara och gömma hela familjens skor. Det bra med ett skoskåp är att det är skräddarsytt för att kunna förvara dina skor. Skåpets hyllor är därför formade så att de passar perfekt för skor. Du behöver inte längre rota runt efter den vänstra skon i en verklig skokaos. Du kan därför spara mycket tid på morgonen eftersom du enkelt kan hitta de skor som kommer att fullända din outfit.

FÅ ORDNING PÅ DINA SKOR

En enorm hög av skor kan snabbt bli en Bermudatriangel – när dina skor väl har hamnat i denna hög är det nästan omöjligt att hitta dem igen. Kanske har du tur att hitta den vänstra skon, men sedan förblir den högra skon ett mysterium. Ett skoskåp kan sätta stopp för detta. Skorna kan placeras snyggt och ordentligt på en hylla i skåpet, vilket gör det överskådligt för dig. Det är därför lätt att hitta precis de sneakers som du vill ha på dig för dagen.

SPARA PLATS MED ETT SKOSKÅP

Skoskåp är lätta och enkla, och dominerar inte i ett litet utrymme som hallen. De kan hängas på väggen och frigör därför en massa golvyta. Du kan utnyttja rummets fyra väggar, vilket kan få hallen att verka mer rymlig. På det sättet får du det mesta ut av ett av hemmets mest trafikerade rum. Hallen är husets första intryck. Det är här standarden sätts för resten av ditt hem. Vad vill du att din hall ska utstråla? Ska det vara att du har ordning på saker och ting och är bra på att städa upp efter dig? Då är ett skoskåp precis vad du behöver. Med ett enkelt handgrepp kan skorna gömmas bort så att du inte behöver snubbla över dem när du kommer in genom dörren.

SKOSKÅP KOMPLETTERAR INREDNINGEN

På ILVA strävar vi efter att praktiska möbler också ska vara snygga. Du behöver därför inte kompromissa med utseendet när du behöver en funktionell möbel i ditt hem. Våra genomtänkta och moderna designer gör skoförvaring till en fest. Ett skoskåp bör helst inte kräva för mycket uppmärksamhet. Därför kan våra skoskåp fås i neutrala färger som smälter in med resten av hemmets inredning. Oavsett om du föredrar svart, vitt eller trä, så kan du hitta det här på sidan eller i din närmaste ILVA-butik. CHESS är den stilrena och moderna skoförvaringen. Detta skoskåp är tillverkat av vit högglanslackerad MDF och är inget mindre än perfekt för den lilla hallen. Designen är oöverträffad och genomtänkt, samtidigt som den är neutral. Hallen kan därför inredas och göras personlig med moderna prydnadssaker som kommer att komplettera detta skoskåp.