Korg
Korg
Produkter: 71
Produkter:71
Välj visning:
Visar 21 av 71

Välj en hörnsoffa och få plats med hela familjen

Har du en stor familj eller gillar att bjuda över gäster för filmtittande eller fika? I så fall behöver du också många sittplatser, och det är här hörnsoffan kommer in i bilden. En hörnsoffa är en rymlig soffa med sittplatser för minst fyra till fem personer.

En hörnsoffa är en vanlig syn i svenska hem, och den är lätt att inreda med eftersom det finns många olika varianter. Du kommer med säkerhet att hitta en hörnsoffa som passar din inredningsstil!

En hörnsoffa för varje hem

På ILVA finns ett stort utbud av snygga hörnsoffor i olika storlekar och färger. Oavsett om du gillar den avskalade eller mer uttrycksfulla stilen kommer du att hitta en hörnsoffa i vårt sortiment. Du kan också välja mellan hörnsoffor i olika material, som läder och textil. Upptäck vårt utbud ovanför och låt dig inspireras!

Letar du specifikt efter hörnsoffa i läder eller sammet? Kolla i så fall in våra sidor med soffor i sammet och skinn. Där hittar du både hörnsoffor och raka soffor.

Flera av våra hörnsoffor kan fås med ett bekvämt nackstöd som tillval. Det kompletterande nackstödet ger ditt huvud en minst lika bekväm position som när du sitter i en hörnsoffa med hög rygg.

Visste du? En vanlig hörnsoffa skiljer sig åt från en så kallad hörnsoffa med cosy hörn. En klassisk hörnsoffa har en vinkel på 90 grader (samma som rummets hörn) och en hörnsoffa med cosy hörn har en flackare vinkel, omkring 45 grader. Det kan vara värt att känna till när du letar efter din nya hörnsoffa!

Önskar du en stor eller liten hörnsoffa? Bestäm själv med moduler

Med ILVAs modulsoffor kan du själv styra över storleken på din nya hörnsoffa. En modulsoffa består av lösa moduler som du sätter samman efter eget huvud. På så sätt kan du skräddarsy hörnsoffan efter storleken på ditt rum.

Låter det svårt? Vi hjälper dig gärna i processen, fråga bara i butik eller skriv till oss här på webben.

Få gott om plats till dina gäster med en hörnsoffa med schäslong

Om du väljer en hörnsoffa med schäslong får du ytterligare sittplatser. Det är ett bra val för stora familjer och för dig som gärna bjuder hem gäster. En hörnsoffa med divan är också ett bra val för dig som gillar att slappna av och vill kunna sträcka ut benen ordentligt.

U-soffor är ett annat ord för hörnsoffor med schäslong, och det finns flera varianter av dem på ILVA. En hörnsoffa med schäslong är ofta en ganska stor möbel, men vi har också modeller med en något lättare design – för at vara u-soffor vill säga.

Fler och fler väljer den rymliga u-soffan. En anledning är att en hörnsoffa med divan låter flera personer samtidigt lägga upp benen framför sig och sitta riktigt bekvämt.

Inred vardagsrummet med en ny hörnsoffa

Traditionellt sett har många placerat hörnsoffan längs vardagsrummets väggar, så soffans följer rummets hörn. Men allt fler har börjat experimentera med andra möbleringar, som att ställa hörnsoffan fritt i vardagsrummet och låta den skapa ett eget mysigt rum i rummet. Hos oss kan du hitta hörnsoffor med otraditionell form och snygga baksidor som förtjänar att visas fram.

Komplettera din nya hörnsoffa med inredningstillbehör från ILVA

Gör din nya soffa extra hemtrevlig med kuddar, plädar och andra inredningstillbehör från ILVA. Vi har också flera möbler som passar bra intill hörnsoffor, som tuftade mattor, lampor och soffbord.

Se gärna vår inspirationssida för att få nya idéer till hur du kan inreda och möblera ditt hem.

Och till sist, har du svårt att välja hörnsoffa? Då kan det hjälpa att besöka en ILVA-butik. Att se, känna på och sitta i hörnsofforna kan ibland göra valet enklare. Välkommen in!