Korg
Korg
Produkter: 85
Produkter:85
Välj visning:
Visar 21 av 85

En ny skinnsoffa

Skinnsoffor är riktiga vattendelare. Vissa människor kan bara tänka sig att ha lädersoffor medan det är otänkbart för andra. Lyckligtvis har vi på ILVA ett stort utbud av soffor både i skinn och andra material, så oavsett vilken målgrupp du tillhör kommer du hitta något i din smak.

På ILVA kan du hitta möbler till rimliga priser utan att vi kompromissar med kvaliteten. När du köper en skinnsoffa hos oss kan du vara säker på att lädret är av hållfast kvalitet och tål att användas.

Ta hand om din skinnsoffa och den kommer hålla sig fin i många år

Många kanske avskräcks av tanken på att underhålla en lädersoffa och väljer därför en soffa i annat material. Men en skinnsoffa är nödvändigtvis inte så opraktisk som du kanske föreställer dig. Många barnfamiljer och människor med hundar och katter menar tvärtom att det är praktiskt med skinnsoffor. En lädersoffa är lätt att rengöra efter att till exempel en hund har hoppat upp i den eller att ett barn har råkat välta ut en skål med chips. Med en fuktig trasa kan du snabbt torka upp både smuts och vätska utan att det blir fläckar.

Med ett medel för möbelvård kommer din skinnsoffa hålla sig vacker i många år. Vissa menar också att den patina som en lädersoffa får med tiden bara gör den ännu finare.

Läs gärna mer om rengöring och underhåll av lädermöbler i vår praktiska guide: Goda råd om lädermöbler.

En svart eller brun skinnsoffa, eller någon annan färg?

ILVA har ett stort utbud av modeller på skinnsoffor och flera av dem finns i olika färger. Kolla gärna runt på sidan och upptäck vårt utbud. Här är tre exempel på skinnsoffor i olika färger från ILVAs sortiment:

Abraham är en skinnsoffa, 3-sits med pocketfjädring. Abraham har svartfärgat läder och diskreta ben i svart metall. Modellen finns även med 2,5 sittplatser.

DC 8900 är en skinnsoffa med cognac-färgat läder och ben i stål och oljad ek.

Scott 2-sitssoffa i gråbrunt läder. Scott är namnet på en hel familj skinnmöbler med hörnsoffor, puffar och mycket mer. Kombinera själv för en enhetlig stil i ditt vardagsrum.

Det är vanligt att lädersoffor har neutrala och klassiska färger. Många väljer en brun eller svart skinnsoffa, men även gråa och röda toner är populära. Skinnsoffor ska hålla länge och med en neutral färg kan du vara säker på att din nya skinnsoffa inte kommer gå ur mode.

Kom gärna in i din lokala ILVA-butik för att se, känna på och sitta i en äkta skinnsoffa. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor, både i butiken och här på nätet.

Låt oss hjälpa dig med finansieringen av din nya lädersoffa

En ny skinnsoffa kan vara en stor utgift. Vi kan hjälpa dig med att dela upp betalningen i mindre delar. Läs gärna om ILVAs finansieringssamarbete och ansök om ett lån online: Finansiera ditt möbelköp.

Tips: Se gärna ILVAs sida med erbjudanden, om du har tur hittar du en soffa i läder eller något annat du letar efter.